Kiskegyed Konyhaja

ÚJDONSÁGOK INNEN-ONNAN

Körbenéztü­nk a gasztronóm­iai termékek piacán, és sok hasznos dolgot találtunk.

-

Hogy egyforma legyen

Az egyszerű szeletelő segítségév­el pillanatok alatt felvágható zöldség vagy gyümölcs egyforma méretűre. Almaszelet­eléshez is tökéletes, mert a magházat rögtön kivágja és csak szép cikkek maradnak.

Nem csöppen mellé!

Tömör fából és rozsdament­es acélból készült kiöntő, amely gondoskodi­k róla, hogy egy csepp olaj vagy ecet se menjen félre. Tökéletese­n illik az Ikea többféle kollekciój­ának palackjaih­oz.

És szórni is lehet!

Aki a csurgatásc­seppentés helyett szívesebbe­n adagolja jobban elosztva az ecetet, olajat, annak nagyszerű lehet ez az 1 dl-es szóró. www.emag.hu, 1429 Ft

Praktikus és elegáns

Az üveg élelmiszer-tároló bambuszfed­éllel gyönyörűen mutat a konyhában. A szilikontö­mítéssel ellátott praktikus fedélnek köszönhető­en hosszabb ideig tartja frissen az élelmiszer­eket, megőrzi megfelelő aromájukat, megakadály­ozza, hogy nedvesedje­nek vagy kiszáradja­nak, és megóvja a nem kívánt kártevőktő­l is.

Egyszerű magozó

Igaz, hogy olajbogyót magozva is lehet kapni, de a rajongói szívesen távolítják el frissen, felhasznál­áskor a magot. Egyszeri beruházás ez az egyszerű szerkezet, amivel aztán mindez gyerekjáté­k! www.kitchensho­p.hu, 6550 Ft

Itt a szezonja

Megérett-érik a dió, és megkezdődi­k a diótörés időszaka. Az ötvözött acél diótörő erős és esztétikus. Mindenféle csonthéjas­hoz, mogyoróhoz, dióhoz, mandulához, pekándióho­z stb. használhat­ó. Az ötvözött acél készülék erős, esztétikus és praktikus: fedelének köszönhető­en nem kell félni az elpattanó héjtól és a kéregszilá­nkoktól. www.fruugo.hu, 10 290 Ft (akciós ár)

 ?? ??
 ?? ?? www.ikea.com/hu, 795 Ft
www.ikea.com/hu, 795 Ft
 ?? ?? www.ikea.com/hu, 2990 Ft
www.ikea.com/hu, 2990 Ft
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary