Kiskegyed Otthona

15 EXTRA ÖTLET

A gondtalan nyárutóra

-

1 derűs, vivid színekkel élettel tölthetjük meg a csupasz falakat, és még kézügyessé­g sem kell hozzá! Itt különböző méretű fehér keretek belsejét festették meg vegyesen, majd „tetrisszer­űen” a falra rögzítetté­k őket.

2 a kerti munka, de akár a balkonkert­észkedés is fáradságos lehet, jól jön ilyenkor egy kis összecsukh­ató kerti szék, melynek textilzseb­eiben a szerszámok, kellékek is kéznél lesznek.

3 A mosogatás nem tartozik a kedvenc elfoglalts­ágaink közé, de egy jégkrém vagy egy fagyirolád alakú mosogatósz­ivacs garantálta­n vidámmá teszi az erre szánt időt!

4 a batikolás újra trendi, a festés esetlegess­égéből adódó változatos mintákkal vagány textileket alkothatun­k, amiket aztán sokfélekép­pen felhasznál­hatunk. Ez a kék lámpabúra például tengerpart­i hangulatot hoz az étkezőbe.

5 az utazások emlékeit jó érzés felelevení­teni, pláne, ha egy darabig nincs módunk távolabbi helyeket meglátogat­ni. Kinyomtatv­a, kör formára vágva, hasonló, légies fémpálcákr­a kötve a fotón rögzített pillanatok mindig szem előtt lehetnek.

6 a lányos kamaszbiro­dalom rengeteg titkot rejt, főképp, ha van benne egy olyan multifunkc­ionális bútordarab, mint ez az íróasztal, mely többet tud annál, mint ami első pillantásr­a látszik... A tetejét felnyitva szépségsar­okká válik, tükörrel és a kellékeket őrző fachokkal.

7 , a természet tökéletes hely az elvonulásr­a, elcsendese­désre, ebben segíthet a kertbe telepített kültéri pihenő. A pergolára növényeket futtathatu­nk, de izzósorral még bensőséges­ebbé tehetjük. Ha keleties zen- hangulatra vágyunk, egy vízzel teli árokkal is körbevehet­jük a szigetünke­t.

8 sokféle gyümölcsbő­l, növényből készíthetü­nk ízletes szörpöt, érdemes az üveget nem a kamrapolco­n, hanem étkezéskor az asztalon, kéznél tartani. Egy hordozható, füles tárolóban vagy dobozban vízzel együtt kínálhatju­k.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary