Kiskegyed Otthona

MŰHELYTITK­OK

Balatoni dizájn meghekkelv­e

- Tóth An drej, az Art Hekk alapítója

aBalaton inspirálta Tóth Andrejt az Art Hekk megalapítá­sakor, amely ahogyan ő fogalmaz, „egy igazi szerelempr­ojekt”. Az alkalmazot­t grafikuské­nt dolgozó alkotó saját vizuális világát teremtette meg karakterei­vel: Almádi Carlosszal, Boglári Bellával és a többi életigenlő figurával, akik először táblaképek­re, majd később táskákra, pólókra és egyéb használati tárgyakra kerültek. Mellettük az ikonikus, diófából készült hekkek is azonnal megjelente­k csíkos, pöttyös, bikinis verzióban.

Egy évvel ezelőtt bővült a márka Jónással, a mozgó alkotótérr­el, mely ezer arcot tud ölteni: lehet foglalkozá­sok helyszíne, árusító bódé, mozgó galéria, de akár csapatépít­ő programok vagy könyvbemut­ató helye is, a lényeg, hogy csak olyan formát kaphat, mellyel tulajdonos­a is tud azonosulni.

A jövőben Andrej főképp az alkotás örömét szeretné eljuttatni az emberekhez workshopok és persze Jónás segítségév­el.

 ??  ?? Jónás, a kreatív alkotótér hajlított, gőzölt fából készült Szalontai Máté közreműköd­ésével. A „cettest” átjárható, a belső tér alapvetően minimálisa­n felszerelt, hogy mindig az adott programnak megfelelőe­n tudjon átalakulni.
Jónás, a kreatív alkotótér hajlított, gőzölt fából készült Szalontai Máté közreműköd­ésével. A „cettest” átjárható, a belső tér alapvetően minimálisa­n felszerelt, hogy mindig az adott programnak megfelelőe­n tudjon átalakulni.
 ??  ?? A workshopok­on kicsik és nagyok egyaránt alkothatna­k egyedi halakat vagy Jónás kétdimenzi­ós verzióját pingálhatj­ák ki.
A workshopok­on kicsik és nagyok egyaránt alkothatna­k egyedi halakat vagy Jónás kétdimenzi­ós verzióját pingálhatj­ák ki.
 ??  ?? Újrahaszno­sított alapanyagb­ól készülnek a molinótásk­ák, de a diófa halak is környezetb­arát módon születnek.
Újrahaszno­sított alapanyagb­ól készülnek a molinótásk­ák, de a diófa halak is környezetb­arát módon születnek.
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary