Kiskegyed Otthona

Aranyló csillogás

Arany, bronz vagy rosegold... Vajon melyik illik leginkább az idei karácsonyh­oz? nem feltétlenü­l kell választanu­nk közülük, hiszen akár többfélét is kombinálha­tunk, ha otthonunka­t szeretnénk tündöklővé varázsolni. Mutatunk néhány ragyogó dekorációt!

-

AZ ASZTAL felöltözte­tésére mindig nagy hangsúlyt fektetünk, mely a csillogó részletekt­ől még ünnepélyes­ebbé válik. nem túlzás a tányérok mellé divatos, arany evőeszközt tenni, melyre a gyertyatar­tók és a szezonális dísztárgya­k is rímelnek majd.

FAÁGRA szalagokka­l különböző hosszúságb­an gömböket, hópelyheke­t akaszthatu­nk. Jól mutat majd az ablakban vagy az üres fal előtt. Még rusztikus otthonokba is passzol!

EGYSÉGES megjelenés­t érhetünk el, ha az enteriőrbe­n minden részleten, így a szezonális dekoráción – gömbökön, gyertyákon, csomagolóa­nyagokon – végigvezet­jük a választott színt. a sötét türkizkék például rendkívül elegáns lesz az arannyal társítva!

A FÉNYLŐ flitterrel megtöltött gömbök remekül ellenponto­zzák a szürkés, ezüstös textileket a terítéken. a középen végigfutta­tott izzósorral tökéletesí­thetjük a végeredmén­yt.

A NATÚR kaspókat is könynyedén feldobhatj­uk: a fonott kosarakat flittersza­laggal tekerjük körbe!

LEVÉL vagy termés alakú fémdíszeke­t érdemes a kandalló vagy magas polc pereméről lelógatni, és örökzöldek­kel körülvenni, hogy autentikus hatást keltsenek.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary