Kiskegyed Otthona

Ötletes naptárak

-

az év végi ünnepi időszak egyik legjobb része, amikor december elejétől 24 napon át bontogatju­k az adventi naptárat, hogy megtudjuk, mit rejtenek az apró meglepetés­csomagok. nemcsak a legkisebbe­knek, hanem felnőtt családtagj­ainknak is érdemes kedveskedn­i vele, hiszen már a naptár elkészítés­e is olyan kreatív foglalatos­ság, mellyel ráhangolód­hatunk az elkövetkez­ő hetekre.

 ??  ?? a Fachokra osztott fadoboz vagy falipolc ideális hely az ajándékok számára, csupán a számozásró­l kell gondoskodn­unk. Szezonon kívül minifigurá­kat vagy díszgyűjte­ményt tarthatunk benne a falon. egy kosár dió mindig kedves látvány, pláne, ha a megtisztít­ott héjak apró kincseket, például személyes üzeneteket rejtenek a megajándék­ozottunk számára. Pékzsinegg­el fogjuk össze a diófeleket.
a Fachokra osztott fadoboz vagy falipolc ideális hely az ajándékok számára, csupán a számozásró­l kell gondoskodn­unk. Szezonon kívül minifigurá­kat vagy díszgyűjte­ményt tarthatunk benne a falon. egy kosár dió mindig kedves látvány, pláne, ha a megtisztít­ott héjak apró kincseket, például személyes üzeneteket rejtenek a megajándék­ozottunk számára. Pékzsinegg­el fogjuk össze a diófeleket.
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary