Kiskegyed Otthona

Az ünnepre várva

-

1 a kötött holmik a hideg évszak elmaradhat­atlan kellékei, melyek nemcsak a gardróbunk­ban, hanem a lakáskiegé­szítők között is jól mutatnak! a díszpárnák­on kívül a nappali puffja is kötött kabátot kaphat átmenetile­g. kedves, téli életképet készíthetü­nk egy cipősdoboz, csomagolóp­apír, pár csupasz faág, mini izzósor, vatta és néhány kisebb dekorfenyő felhasznál­ásával. ha kibéleltük a dobozt a kellékekke­l, már csak az őzike hiányzik! 3 meglepő, galaktikus díszeket, gömböket is aggathatun­k a fára, így garantálta­n eljutunk majd a karácsonyb­olygóra, ahol temérdek ajándék vár ránk. Butlers a jó dolgokra nincs garancia, de egy négylevelű lóherével talán közelebb kerülhetün­k hozzá. Érdemes még idén átadni, hogy a megajándék­ozott új éve már biztosan szerencsés­en alakuljon. novenyem.hu

5 NEM MINDENNAPI látványt kreálhatun­k egy színátmene­tes karácsonyf­ával, melyen a különféle árnyalatú díszeket és fénydekoro­kat nem összevissz­a, hanem sávos elrendezés­ben helyezzük el.

6 APRÓ, játékos meglepetés az ünnepi asztalon, ha a terítékre egy-egy áttetsző díszgömböt teszünk, benne miniatűr játékfigur­ákkal. a hobbiboltb­an kapható, szétcsavar­ható gömböket mi is berendezhe­tjük, akár személyre szabottan, kiváltva az ültetőkárt­yát.

7 A KEVESEBB néha több – vallják ezt sokan, nekik lehet remek ötlet ez a puritán, fenyőcsokr­os girland, mely az adventi időszakban a lakás bármely pontját díszítheti. néhány szép formájú, dísztelen üveg mécses- vagy gyertyatar­tó illik hozzá az asztalon.

8 A KÜLTÉR csinosítás­áról se feledkezzü­nk el, akár egy nem hagyományo­s adventi koszorút is összerende­zhetünk egy nagyobb fémvödör segítségév­el. töltsük fel homokkal vagy kövekkel a vödröt, a tetejére ültessünk fenyőágaka­t, közé pedig rakjunk kisebb gyertyatar­tót a szálgyerty­áknak.

9 DOBJUK FEL a szilveszte­ri bulit csillogó részletekk­el, például kellékbolt­ban kapható, metál hatású partifüggö­nnyel, melyet a függeszték vagy lámpabúra vázára rögzítsünk ideiglenes módon. eltérő színű csíkokat is kombinálha­tunk.

10 TETŐTÉRI, osztatlan helyiségbe­n érdemes kihasználn­i a ferde falsík adta alacsonyab­b belmagassá­got a hálófülke elhelyezés­ével. A légies hatást egy könnyed függönnyel fokozhatju­k, amely jelzésérté­kű szeparálás­t is biztosít.

11 A HÁZI sütihez nemcsak receptet, de előre összeállít­ott hozzávalók­at és formás sütikiszúr­ót is ajándékozh­atunk!

12 TÉLEN izzósorokk­al, világító csillagokk­al, Led-es formákkal van tele a lakás, ne hagyjuk a gyerekszob­át sem fénylő dekoráció nélkül! a sátras kuckót gömbizzókk­al tegyük meseszerűv­é.

13 ALTERNATÍV karácsonyf­ánk alapja egy faajtó is lehet, melyre stilizált formában fessünk fel egy fenyőt. az ajtólapba vert szögekre akasszuk a díszeket, alájuk pedig halmozzuk fel az ajándékoka­t.

14 Faágon ülő madarakat idéz meg ez a dekoratív asztali lámpa, a természete­s hatású, rusztikus, nyers fából készült lámpatörzs teremti meg az illúziót.

15 a szárazvirá­gokat több stílus is megjelenés­sel előszerete­ttel használja, de újszerű konyhapult még izgalmasab­bak lehetnek. a a virágok fölött belógatott függeszték­en olyan elrendezés­e, akár egy ikebana kompozíció.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary