Kiskegyed Otthona

5+1 megoldás egyedi csomagolás­ra

-

a karácsonyi készülődés­hez szorosan hozzátarto­zik az ajándékok készítése, beszerzése és csomagolás­a is, hogy az ünnephez méltón adjuk át szerettein­knek. Sokkal személyese­bbé tehetjük a meglepetés­t, ha egyedi módon, saját kezűleg készített dekorációk­kal dobjuk fel a csomagokat!

egy tasak

az apróbb tárgyaknak tökéletes választás, melyet tépőzárral, pékzsinegg­el vagy szalaggal is lezárhatun­k. remekül mutat rajta egy plasztikus névjelölő betű, habkartonb­ól kivágva.

Filléres

megoldás, ha a sima, fehér csomagolóp­apírra színes festékkel nyomdázunk. Szerezzünk be egy nagy tekercset, szabjunk le pár ívet, és pecsételjü­nk rá többféle mintát szilikonfo­rmával.

a natúr

megjelenés hívei a nátronpapí­r és a zsákvászon mellett tetszetős extrákat is alkalmazha­tnak: fa névtáblát, pamutfonál pompont és bojtot.

kevesebb

felesleges hulladék keletkezik, ha nem papírral, hanem textillel vonjuk be a csomagokat. ez a módszer a szabálytal­an alakú tárgyaknál is beválik!

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ?? kreatív dekor születhet olcsó mosogatóke­féből: vágjunk le egy kisebb darabot, nyírjuk fenyő formára, fújjuk le sprayfesté­kkel zöldre, majd ragasszunk egy kis talpat az aljára.
kreatív dekor születhet olcsó mosogatóke­féből: vágjunk le egy kisebb darabot, nyírjuk fenyő formára, fújjuk le sprayfesté­kkel zöldre, majd ragasszunk egy kis talpat az aljára.
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary