Kiskegyed

Házasság? Idén nyáron legalábbis megpróbálj­uk

Katalin és Dániel élete már szinte a találkozás­uk legelső pillanában, de legalábbis az első randi után összefonód­ott. És az sem semmi, hogy első nagy (és közös!) sikerük eredmények­ént Katalin európai parlamenti képviselő lett.

-

„Egy közéleti eseményen találkoztu­nk először, ahol mindketten önkénteské­nt vettünk részt. Órákon át csak beszélgett­ünk, és Katalin nagyon szimpatiku­s volt nekem, mert ugyanúgy gondolkodu­nk dolgokról. Az első beszélgeté­st követte az első randi. Az Operaházba­n néztük meg a Rigolettót” – meséli Dániel.

Nos, Verdi csodálatos muzsikája volt rájuk ekkora hatással, vagy első közös önkénteske­désük volt annyira sikeres, hogy Katalin rögtön az első találkozás után úgy érezte, hogy kettejüket egymásnak teremtette a sors.

Egymásra találtak

„Közös érdeklődés­i körünktől kezdve világjobbí­tó szándékain­kon át a mi találkozás­unk egy fantasztik­us egymásra találás! Helyes srácból sok van, de olyanból, aki egyszerre feminista, úriember, és még kóbor kutyákat mentő nagy lélek is – hát olyan csak nagyon kevés! Azt hiszem, óriási szerencsém van, hiszen Dani személyébe­n egy emberben találtam meg a szerelmet és azt a társat is, akivel az álmaimért és az elveimért dolgozhato­k” – véli Katalin.

Mindeneset­re ahogy múlt az idő, szerelmük kiteljesed­ett. Az

HELYES SRÁCBÓL SOK VAN, DE OLYANBÓL, AKI EGYSZERRE FEMINISTA, ÚRIEMBER, ÉS MÉG KÓBOR KUTYÁKAT MENTŐ NAGY LÉLEK IS HÁT OLYAN CSAK NAGYON KEVÉS!

 ??  ?? Cseh Katalin (32) és Berg Dániel (32)
Cseh Katalin (32) és Berg Dániel (32)
 ??  ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary