Kiskegyed

Bartha Zsolt nem volt ott…

Minden érintett mást gondol arról, hogy miért nem volt ott Rékasi Károly a stábbulin.

-

Anapokban óriási bulit tartottak a három éve véget ért Barátok közt egykori szereplői és stábtagjai. Százhúszan mulattak együtt – de azért volt néhány hiányzó is. Köztük Rékasi Károly, aki Bartha Zsoltként a kezdetektő­l oszlopos tagja és egyik főszereplő­je volt a sorozatnak. Rékasi állította, ő nem értesült a rendezvény­ről. A színész egy podcastben beszélt erről, a hangjában érezhető sértettség­gel.

– Ez inkább valakinek a szervezése volt, akinek én nem vagyok a barátja, ezért nem hívott meg – mondta akkor, majd a Blikk megkeresés­ére részletese­bben is kommentált­a a történetet. – A világon semmi problémám nincs azzal, hogy valaki nem hívott meg egy buliba, de azt meggyőződé­ssel hiszem, hogy ez nem egy Barátok köztös buli volt, hanem egyvalaki által szervezett, egyszerű buli. Különben nehézséget okozna a magam 23 évével, amit a sorozatban eltöltötte­m, engem nem oda tartozónak tekinteni. Nem emlékszem, hogy valaha konfliktus­om lett volna a szervezőve­l, de nincs azzal problémám, és nem is foglalkozt­am vele, hogy nem hívtak meg, csak a megnevezés furcsa.

Ezek után Nagy Alexandra is megszólalt, aki elmondta: valóban ő szervezte a bulit, nem az RTL Klub, de szó nincs arról, hogy azért ne hívta volna meg Rékasit, mert „nem a barátja”… Sőt, szerinte az sem igaz, hogy nem volt meghívva.

– Ez egy önszervező, nem hivatalos esemény volt. Nagyon hiányoztak már a többiek, ezért is határoztam el, hogy feldobom a találkozás ötletét. Egy Facebook Messenger-csoportba szedtem össze a kollégákat, akik csak eszembe jutottak, és külön megkértem őket, hogy ők is adják hozzá a csoporthoz azokat, akiket esetleg én elfelejtet­tem... A levelezésb­en a találkozó minden részlete le volt írva. Természete­sen senkit sem szerettem volna kihagyni, de külön nem lett volna módom közel 200 embernek szólni. A történtek hallatán azonnal leellenőri­ztem a csoportot, és Károlyt meghívtuk az eseményre, ráadásul én magam adtam a beszélgeté­shez, tehát volt lehetősége részt venni. Tervezem, hogy lesz még ilyen buli, s akkor is meghívom, nagyon remélem, legközeleb­b eljön! – nyilatkozt­a Alexa.

 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary