HOROSZKÓP

Uj Neplap - - SZOLGÁLTATÁS -

SZŰZ (08. 23. – 09. 22.). Az emberi kapcsolatok területén hasznára lesz a Hold és a Merkúr szembenállása, most megmutathatja az érzékeny, empatikus oldalát is. Munka után lazítson sportolással, egy kis úszástól újjászülethet.

MÉRLEG (09. 23. – 10. 22.). A Hold a Kos jegyében áll, szemben a Mérleggel. Legjobb lenne, ha ma a könnyebb feladatokkal kezdené a napot. Érzékenyebb lesz, mint máskor, így nagyobb megértéssel fogadja majd a többiek furcsaságait.

SKORPIÓ (10. 23. – 11. 22.). A Hold a Kos jegyében áll, szemben a Merkúrral. Nem olyan egyszerű ez a nap, mint amilyenre vágyik, össze kell szednie magát. Igaz, ha sikerül, azzal legalább a többiek megbecsülését is elnyerheti. Ha nincs kedve este szórakozni menni, mondjon nemet.

NYILAS (11. 23. – 12. 21.). A Kos jegyében álló Hold segíti, hogy minél frissebben és könnyebben induljon a nap. Ma bármerre jár, feltűnést fog kelteni, pozitív értelemben.

BAK (12. 22. – 01. 20.). Nem árt az óvatos tempó, hiszen a Hold az impulzív Kos jegyéből indul. Új hét, új tervek, jól érzi magát a bőrében. Az önt körülvevő csendben igazán könnyű koncentrálnia, így még a nehéz feladatokkal is jól halad.

VÍZÖNTŐ (01. 21. – 02. 18.). Ma nyugodtan fordítson időt arra, hogy lelki életet élhessen. A segítőkészségét nagyra becsüli a környezete. Este is készen kellene állnia arra, hogy tettekkel és jó tanácsokkal támogasson valakit.

HALAK (02. 19. – 03. 20.). A csillagállástól függetlenül bizakodó és vidám hangulatban kezdődik a nap. Korábbi kedvessége most kifizetődik: ha úgy hozza a helyzet, szívesen sietnek a segítségére. Talán mások alábecsülik az álmait, mégis szerencsés, mert pontosan tudja, mit akar.

KOS (03. 21. – 04. 20.). A Hold a Kos jegyében áll, mégsem indul jól a hét, mert a Merkúr fékezi az energiákat. Ez nemcsak fizikailag, de idegileg is kifáraszthatja önt. A legfontosabb elintéznivalókat tegye félre holnapra.

BIKA (04. 21. – 05. 20.). A Hold a Kos jegyében áll, szemben a Merkúrral. Kissé ingerültebb lesz, mint általában, az emberi kapcsolatai mégis olajozottabbá válnak. Ma hasznát veheti annak, hogy minden területen ismer mestereket: kiváló ötleteket kaphat tőlük.

IKREK (05. 21. – 06. 21.). A Merkúr szemben áll a Holddal: nem lesz könnyű átváltani a hétvégéről a munkára. Ma ne kövessen el hibákat, és a lehető legjobb teljesítményt kell nyújtania. Szedje össze magát, minden sikerülni fog!

RÁK (06. 22. – 07. 22.). A Hold a Kos jegyében áll, szemben a Merkúrral. Sajnos ma nem kímélheti magát a munkahelyén, sokat kell dolgoznia azért, hogy egyről a kettőre jusson – mégsem fárad el.

OROSZLÁN (07. 23. – 08. 22.). A Hold és a Merkúr szembenállása nem okoz drámát, de ha nem kényszeríti magát a munkára, nagyon le fog maradni. Cserébe a kreativitása a topon van, nagyszerű ötletei támadnak. Este szánjon időt arra, hogy kielemezze a mai napot.

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary

© PressReader. All rights reserved.