Bray People

RESULTS AND FIXTURES

-

Wicklow League fixtures

Wednesday, June 20

Pat O’Toole Division 1B: Templeogue United v Glencormac United, 7.00, Tymon Park.

Sunday, June 24

Jim McLaughlin Premier Trophy: Newtown United v Roundwood AFC, 3.00, Shamrock Park, Rathnew (C. Doyle, Asst: O. White, J. Redmond).

Wicklow League results

Charlie Bishop Cup final: Ashford Rovers A 1, Newtown United 1 (AET, Newtown won 5-4 on penalties).

Pat O’Toole Division 1B: Glencormac United 0, Arklow United 1.

Youth Shield B: Aughrim Rangers w/o, Wicklow Rovers A scr.; Arklow Town w/o, Wicklow Rovers scr.; Wicklow Rovers B w/o, Wicklow Rovers B scr.; Wicklow Rovers A scr., Arklow Town w/o.

WDSL fixtures

Wednesday, June 20

U-12 Donal O’Leary Premier League: St Anthony’s Kilcoole United FC A v Enniskerry FC, 7.00, Finn Park.

U-12 Division A1: Greystones United AFC A v Wicklow Rovers C, 7.30, Woodlands. U-12 Division A2: Greystones United B v Sporting Greystones FC, 6.30, Woodlands; Newtown Juniors v Enniskerry FC B, 7.00, Community Grounds; Glencormac United v Avonmore FC B, 7.00, Ryder’s Field.

U-13 MPGM Premier League: Carnew AFC v Arklow Town A, 7.00, Back Alley; Greystones United A v Arklow United, 7.00, Woodlands; Wicklow Rovers B v Aughrim Rangers, 7.00, Whitegates.

U-16 Coral Leisure Arklow Premier League: Arklow United v Coolboy Rangers, 7.00, Ferndale Park.

Thursday, June 21

U-12 Donal O’Leary Premier League: Ashford Rovers U-11A v Arklow Town A, 6.45, Ballinalea Park.

U-13 MPGM Premier League: Ashford Rovers v Rathnew, 8.00, Ballinalea Park. U-15 K and K Windows Premier League: Coolboy Rangers v Roundwood AFC, 7.00, Coolboy Community Sportsfiel­d; Arklow Town A v Wicklow Rovers B, 7.00, Bridgewate­r Centre Park.

U-16 Coral Leisure Arklow Premier League: Wicklow Town AFC v Avonmore FC, 7.00, Finlay Park.

Saturday, June 23

U-8 A1 Red: Rathnew AFC v Carnew AFC, Shamrock Park; Newtown Juniors v Wicklow Rovers Green, Community Grounds; Arklow United v Arklow Town, Ferndale Park.

U-8 A2 Red: Enniskerry FC v Wicklow Rovers Blue, Bog Meadow; Rathnew AFC Green v Coolboy Rangers, Shamrock Park; St Anthony’s Kilcoole United FC Green v Ashford Rovers, Dermot Wheeler Park. U-8 A3 Red: Roundwood AFC v Shillelagh United Youths, Vartry Grounds; Sporting Greystones FC Black v Wicklow Rovers White, Allen Park; Glencormac United v Avonmore FC, Ryder’s Field.

U-9 A3: Coolboy Rangers v Avonmore FC, Coolboy Community Sportsfiel­d; St Anthony’s Kilcoole United FC Green v Glencormac United, Dermot Wheeler Park; Greystones United AFC C v Arklow United Stars, Woodlands; Wicklow Rovers White v Roundwood AFC, Hockey Pitch, Dunbur. U-9 A1 Red: Greystones United AFC B v Newtown Juniors, Woodlands; Arklow Town Black v Arklow Town Red, Bridgewate­r Centre Park; Rathnew AFC v St Patrick’s AFC, Shamrock Park.

U-9 A2 Red: Arklow United Stripes v Wicklow Rovers Green, Ferndale Park; Arklow Town White v Ashford Rovers, Bridgewate­r Centre Park; Greystones United AFC A v Enniskerry FC, Woodlands.

U-11 A1: Arklow United Stars v Arklow Town White, Ferndale Park; St Anthony’s Kilcoole United FC Black v Arklow Town Black, Dermot Wheeler Park; Shillelagh United Youths Navy v

Ashford Rovers Blue, Ballard Park; Enniskerry FC Red v Greystones United AFC A, Bog Meadow.

U-11 A2: Coolboy Rangers Maroon v Carnew AFC, Coolboy Community Sportsfiel­d; Wicklow Rovers Green v Glencormac Unit- ed, Hockey Pitch, Dunbur; Rathnew AFC Green v Arklow United Stripes, Shamrock Park; Wolfe Tone YC v Roundwood AFC, Temple Sportsfiel­d.

U-11 A3: Avonmore FC v Greystones United AFC B, Tullylusk; Enniskerry FC White v Shillelagh United Youths Sky Blue, Bog Meadow; St Anthony’s Kilcoole United FC White v Newtown Jnrs, Dermot Wheeler Park.

U-11 A4: Aughrim Rangers v Ashford Rovers Yellow, Allen Park; Wicklow Town AFC v Coolboy Rangers White, Finlay Park; Greystones United AFC D v Sporting Greystones FC Black, Woodlands; Arklow Town Red v Greystones United C, Bridgewate­r Centre Park.

U-12 Donal O’Leary Premier League: Enniskerry FC A v Aughrim Rangers, Bog Meadow; Ashford Rovers U-11A v Rathnew AFC, Ballinalea Park; Roundwood AFC v Arklow Town A, Vartry Grounds; Wicklow Rovers U-11A v St Anthony’s Kilcoole United FC A, Whitegates.

U-12 Division A1: Avonmore FC A v Wicklow Rovers B, Tullylusk; Greystones United AFC A v Wicklow Rovers C, Woodlands; Coolboy Rangers v St Patrick’s AFC, Coolboy Community Sportsfiel­d; Sporting Greystones FC Black v Arklow United, St Laurence’s National School.

U-13 MPGM Premier League: Greystones United AFC B v Carnew AFC, Woodlands; Coolboy Rangers v Ashford Rovers, Cool- boy Community Sportsfiel­d; Arklow United v Aughrim Rangers, Ferndale Park; Arklow Town A v Rathnew AFC, Bridgewate­r Centre Park; Greystones United AFC

A v Wicklow Rovers B, Woodlands.

U-14 Wicklow Office Supplies Premier League: Carnew AFC v Greystones United AFC, Back Alley; Ashford Rovers v Rathnew AFC, Ballinalea Park; Glencormac United v Wicklow Rovers A, Ryder’s Field. U-14 Division A1: Avonmore FC v Coolboy Rangers, Tullylusk; Arklow Town A v Newtown Juniors, Bridgewate­r Centre Park; Roundwood AFC v Wicklow Rovers B, Vartry Grounds.

U-15 K and K Windows Premier League: Roundwood AFC v Wicklow Rovers B, Vartry Grounds; Arklow Celtic v Coolboy Rangers, Celtic Park.

U-16 Coral Leisure Arklow Premier League: Coolboy Rangers v Wicklow Town AFC, Coolboy Community Sportsfiel­d. Sunday, June 24

U-10 A1: Aughrim Rangers v Ashford Rovers Yellow, Allen Park; Wicklow Rovers Green v Arklow United, Hockey Pitch, Dunbur; St Patrick’s AFC v Rathnew AFC Green, Kilcashel.

U-10 A2: Avonmore FC v Sporting Greystones FC White, Tullylusk; Newtown Juniors v Carnew AFC, Community Grounds; Greystones United AFC Yellow v Arklow Town White, Woodlands.

U-10 A3: Greystones United AFC Red v Greystones United AFC Green, Woodlands; Wicklow Rovers White v Coolboy Rangers, Hockey Pitch, Dunbur; Sporting Greystones FC Black v Roundwood AFC, St Laurence’s National School.

U-10 A4: St Anthony’s Kilcoole United FC Yellow v Glencormac United, Dermot Wheeler Park; Wicklow Town AFC v Enniskerry FC, Finlay Park; Wolfe Tone YC v Wicklow Rovers Blue, Temple Sportsfiel­d.

WDSL results

U-12 Donal O’Leary Premier League A1: St Anthony’s Kilcoole United FC A 1, Ashford Rovers U-11 A 1; Rathnew AFC 3, Wicklow Rovers U-11 A 1.

U-12 A1: Wicklow Rovers C 0, Coolboy Rangers 8; Arklow United 2, Avonmore FC A 4.

U-12 Division A2: Greystones United AFC B 2, Avonmore FC B 1; Sporting Greystones FC 0, Greystones United AFC C 11; Newtown Juniors 7, Ashford Rovers 1; Enniskerry FC B 1, Glencormac United 4. U-13 MPGM Premier League: Carnew AFC 4, Coolboy Rangers 3; Aughrim Ranger 5, Arklow Town A 0; Wicklow Rovers B 1, Greystones United AFC A 1; Greystones United AFC B 0, Ashford Rovers 1.

U-14 Division A1: Roundwood AFC 6, Arklow Town A 5; Newtown Juniors 8, Avonmore FC 2.

U-15 K and K Windows Premier League A1: Arklow Town A 1, Coolboy Rangers 8.

Newspapers in English

Newspapers from Ireland