Bray People

JUVENILE SOCCER FIXTURES

-

Saturday, September 1

U-12 Donal O’Leary Premier: Aughrim Rangers v Wicklow Rovers U-11s, Allen Park; Rathnew v Roundwood, Shamrock Park; Arklow Town A v Ashford Rovers U-11s, Arklow Town FC Ground.

U-12 WDSL Division A1: Wicklow Rovers B v Wicklow Rovers C, Whitegates; Coolboy Rangers v Avonmore A, Coolboy. U-12 WDSL Division A2: Ashford Rovers v Avonmore B, Ballinalea Park; Newtown v Glencormac United, Community Grounds; Greystones United C v Enniskerry B, Woodlands.

U-14 Wicklow Office Supplies Premier: Rathnew v Carnew, Shamrock Park; Wicklow Rovers A v Greystones United, Whitegates; Ashford Rovers v Glencormac United, Ballinalea Park.

U-14 WDSL Division A1: Wicklow Rovers B v Roundwood, Whitegates.

U-16 Coral Leisure Arklow Premier: Arklow United v Coolboy Rangers, Ferndale Park; Avonmore v Wicklow Town, Tullylusk. Sunday, September 2

U-11s Champions League 2: Newtown Juniors v Rathnew, Community Grounds, 1:00; WDSL Academy v Enniskerry White, Ferndale Park, 2:00; Ashford Rovers Yellow v Greystones United D, Ballinalea Park 1:00; Wicklow Town v Sporting Greystones FC Black, Finlay Park, 1:00; Avonmore v Greystones United B, Tullylusk 1:00; St Anthonys White v Shillelagh Sky Blue, Finn Park, 1:00; Aughrim Rangers v Coolboy Rangers White, Allen Park, 1:00; Greystones United C v Roundwood Blue, Woodlands, 1:00.

U-11s Champions League 1: Arklow Town White v St Anthony’s Black, Arklow Town FC Ground, 1:00; Greystones United A v Shillelagh Navy, Woodlands, 1:00; Arklow Town Black v Arklow United Stars, Arklow Town FC Ground, 1:00; Ashford Rovers Blue v Enniskerry Red, Ballinalea Park, 1:00; Arklow United Stripes v Carnew, Ferndale Park, 1:00; Glencormac United v Roundwood, Ryder’s Field, 1:00; Avonmore Green v Coolboy Rangers Maroon, Tullylusk, 1:00; Wicklow Rovers Green v Wolfe Tone, Whitegates, 1:00 U-13 MPGM Premier: Arklow United A v Aughrim Rangers, Ferndale Park; Ashford Rovers A v Greystones United B, Ballinalea Park; Carnew v Wicklow Rovers B, Back Alley.

U-15 K & K Windows Premier: Roundwood v Arklow Town A, Vartry Park; Arklow Celtic v Coolboy Rangers, Celtic Park.

Newspapers in English

Newspapers from Ireland