Irish Daily Mail

LOCKER ROOM ORDER OF PLAY

All courts 11.30am start except Centre and No 1 (1pm).

-

CENTRE COURT: (7) KAROLINA PLISKOVA (Cz) v V Azarenka (Blr), (1) R FEDERER (Swi) v L Lacko (Svk), V Tomova (Bul) v (25) S WILLIAMS (US).

COURT 1: A Dulgheru (Rom) v (9) V WILLIAMS (US), E Makarova (Rus) v (2) C WOZNIACKI (Den), (3) M CILIC (Cro) v G Pella (Arg).

COURT 2: J Millman (A) v (13) M RAONIC (Can), (32) A RADWANSKA (Pol) v L Safarova (Cz), A Seppi (It) v (8) K ANDERSON (SA), L Tsurenko (Ukr) v (23) B STRYCOVA (Cz).

COURT 3: K Swan (GB) v (29) M BUZARNESCU (Rom), P Lorenzi (It) v G Monfils (F), T Fabbiano (It) v S Wawrinka (Swi), T Maria (G) v K Mladenovic (F).

COURT 12: L Kumkhum (Tha) v (10) M KEYS (US), (11) S QUERREY (US) v S Stakhovsky (Ukr), (9) J ISNER (US) v R Bemelmans (Bel), K Siniakova (Cz) v O Jabeur (Tun).

COURT 18: (17) L POUILLE (F) v D Novak (Aut), (20) K BERTENS (Ned) v A Blinkova (Rus), (31) S TSITSIPAS (Gre) v J Donaldson (US).

COURT 5: A Bogdan (Rom) & K Christian (US) v Y Duan (Chn) & A Sasnovich (Blr), T Daniel (Jpn) & Y Nishioka (Jpn) v A Sancic (Cro) & A Vasilevski (Blr), (15) D INGLOT (GB) & F SKUGOR (Cro) v M Fucsovics (Hun) & M Zverev (G).

COURT 6: M Basic (Bih) & D Lajovic (Ser) v F Martin (F) & P Raja (Ind), S Aoyama (Jpn) & J Brady (US) v D Jurak (Cro) & Q Wang (Chn), (4) P HERBERT (F) & N MAHUT (F) v R Carballes Baena (Sp) & M Cecchinato (It), (6) G DABROWSKI (Can) & Y XU (Chn) v A Riske (US) & O Savchuk (Ukr).

COURT 7: A Kontaveit (Est) & M Puig (Pur) v (12) N MELICHAR (US) & K PESCHKE (Cz), M Berrettini (It) & M Marterer (G) v R Jebavy (Cz) & A Molteni (Arg), M Irigoyen (Arg) & C Witthoeft (G) v K Kanepi (Est) & A Petkovic (G), (9) A QURESHI (Pak) & J ROJER (Ned) v D Ferrer (Sp) & M Lopez (Sp).

COURT 8: R Peterson (Swe) v D Vekic (Cro), M McDonald (US) v N Jarry (Chi), (25) P KOHLSCHREI­BER (G) v G Muller (Lux).

COURT 9: A Begemann (G) & Y Uchiyama (Jpn) v (11) P CUEVAS (Uru) & M GRANOLLERS (Sp), C McHale (US) & J Ostapenko (Lat) v N Broady (GB) & A Muhammed (US), K Boulter (GB) & K Swan (GB) v (14) L HRADECKA (Cz) & S HSIEH (Tpe), (8) E MERTENS (Bel) & D SCHUURS (Ned) v S Cirstea (Rom) & S Sorribes Tormo (Sp).

COURT 10: R Haase (Ned) & R Lindstedt (Swe) v (10) I DODIG (Cro) & R RAM (US), S Kenin (US) & S Vickery (US) v N Geuer (G) & V Golubic (Swi), Y Putintseva (Kaz) & A Tomljanovi­c (A) v (13) K FLIPKENS (Bel) & M NICULESCU (Rom), (16) M MIRNYI (Blr) & P OSWALD (Aut) v J Peralta (Chi) & H Zeballos (Arg).

COURT 11: A Pavlyuchen­kova (Rus) & S Stosur (A) v L Kichenok (Ukr) & A Rodionova (A), L Broady (GB) & S Clayton (GB) v F Tiafoe (US) & J Withrow (US), M Ebden (A) & T Fritz (US) v P Gojowczyk (G) & B Paire (F), M Sakkari (Gre) & D Vekic (Cro) v X Han (Chn) & L Kumkhum (Tha).

COURT 14: S Cirstea (Rom) v E Rodina (Rus), (22) A MANNARINO (F) v R Harrison (US), (13) J GOERGES (G) v V Lapko (Blr), J Clarke (GB) & C Norrie (GB) v M Arevalo (Esa) & H Podlipnik-Castillo (Chi).

COURT 15: J Erlich (Isr) & M Matkowski (Pol) v J Eysseric (F) & H Nys (F), I Karlovic (Cro) v J Struff (G), V Kudermetov­a (Rus) & A Sabalenka (Blr) v D Collins (US) & J Moore (A).

COURT 16: K Skupski (GB) & N Skupski (GB) v I Bozoljac (Ser) & D Dzumhur (Bih), A Bedene (Slo) v R Albot (Mol), B Bencic (Swi) & K Kozlova (Ukr) v L Arruabarre­na (Sp) & A Parra Santonja (Sp).

COURT 17: A Petkovic (G) v Y Wickmayer (Bel), G Garcia-Lopez (Sp) v D Medvedev (Rus), M Brengle (US) v C Giorgi (It), A Bolt (A) & L Hewitt (A) v (13) R KLAASEN (SA) & M VENUS (NZ).

NOT ASSIGNED: L Bambridge (GB) & J O’Mara (GB) v (2) L KUBOT (Pol) & M MELO (Bra), (11) R ATAWO (US) & A GROENEFELD (G) v X Knoll (Swi) & A Smith (GB), Y Bonaventur­e (Bel) & B Schoofs (Ned) v H Chan (Tpe) & Z Yang (Chn).

 ??  ??

Newspapers in English

Newspapers from Ireland