Wicklow People

RESULTS AND FIXTURES

-

Wicklow League fixtures Wednesday, May 9 Charlie O’Leary Cup quarter-final:

Ashford Rovers A v Carnew AFC, 6.45, Ballinalea Park.

Andy McEvoy Premier 1:

Newtown United v Roundwood AFC, 7.00, Matt Kelly Memorial Grounds.

Thursday, May 10 Division 3:

Dearg Celtic v Wicklow Town AFC, 7.00, Cullen Memorial Park, Redcross.

Friday, May 11 Youth Cup semi-final:

Ashford Rovers v Avonmore FC, 6.45, Ballinalea Park.

Saturday, May 12 Youth Cup semi-final:

Wicklow Rovers A v Arklow United, 2.00pm, Whitegates.

Sunday, May 13 Wicklow Cup semi-finals:

St Peter’s v Newtown United, 11.30, Vartry Grounds, Roundwood; Glencormac United v Carnew AFC A, 11.30, Pat O’Toole Park, Rathdrum.

Arklow Celtic v Dynamo Dublin, 11.30, Celtic Park; FC Lokomotiv v Roundwood AFC, 11.00, Har tstown Park all-weather.

Greystones United AFC v Arklow United, 2.30, Woodlands; Bohs Suppor ters Club v St Patrick’s AFC, 11.00, Phoenix Park; Frankfor t FC v Ashford Rovers, 11.00, Phoenix Park.

Arklow United v Carnew AFC, 3.00, Ferndale Park; Avonmore FC v Shamrock Celtic, 12.30, Pat O’Toole Park; Aughrim Rangers v Dearg Celtic, 11.30, Allen Park; Conary United v Arklow Celtic, 11.30, Roosters Park; Ballywaltr­im FC v Wicklow Town AFC, 11.00, Ballywaltr­im Recreation­al Park.

Andy McEvoy Premier 1: Pat O’Toole Division 1B: Division 3: Charlie O’Leary Cup second round:

Orient FC 3, Roundwood AFC 2.

Charlie O’Leary Cup quarter-final:

Bohs Suppor ters Club 0, Newtown United 2.

Thomas Scott (Division 2) Cup semi-finals:

Ashford Rovers 0, Arklow United 2; Glencormac United 4, St Patrick’s AFC 2.

Charlie Byrne (Division 3) Cup semi-final:

Shamrock Celtic 3, Conary United 2; Dearg Celtic 5, Carnew AFC 2.

Arklow Celtic 0, Ashford Rovers 6; Arklow Celtic 1, St Peter’s FC 7; FC Lokomotiv 1, Ashford Rovers 7.

Andy McEvoy Premier 1:

Frankfort FC 2, Bohs Suppor ters Club 10; Bohs Suppor ters Club w/o, Wicklow Town AFC scr.; Templeogue United 9, Frankfor t FC 0. Division 3: Shamrock Celtic 2, Avonmore FC 2; Wicklow Town AFC w/o, Arklow Celtic scr.

Pat O’Toole Division 1B: Youths Shield A:

Avonmore AFC 2, Ashford Rovers 2.

Arklow Town 3, Wicklow Rovers A 1 (Match abandoned on 60 minutes due to player injury).

Youths Shield B:

Wednesday, May 9

U-16 Coral Leisure Arklow Premier League A1:

Coolboy Rangers v Arklow United, 7.00, Coolboy Community Spor tsfield.

Thursday, May 10

U-12 Premier Division Jako Cup quarter-final second leg: St Anthony’s Kilcoole United FC v Glencormac United, Dermot Wheeler Park.

U-13 MPGM Premier League A1:

Aughrim Rangers v Coolboy Rangers, Allen Park.

U-14 Premier Division Jako Cup quarter-finals second legs:

Glencormac United v Ashford Rovers, Ryder’s Field; Arklow Celtic v Wicklow Rovers A, Celtic Park; Rathnew AFC v Carnew AFC, Shamrock

U-14 Division 1 Jako Cup quarter-finals second leg:

Avonmore FC v Roundwood AFC, 7.00, Tullylusk.

Wicklow Rovers B v Arklow Town A, Whitegates; Newtown Juniors v Coolboy Rangers, Matt Kelly Memorial Grounds.

U-14 Division A1: U-16 Coral Leisure Arklow Premier League A1:

Roundwood AFC v Arklow Town, Vartry Grounds.

Saturday, May 12 U-10 A1:

Aughrim Rangers v Avonmore FC, Allen Park; Arklow United v Wicklow Rovers Green, Ferndale Park; Carnew AFC v Ashford Rovers Yellow, Back Alley.

Greystones United Yellow v Spor ting Greystones FC White, Woodlands; Arklow Town White v Greystones United AFC Green, Bridgewate­r Centre Park; St Patrick’s AFC v Rathnew AFC Green, Kilcashel.

Roundwood AFC v Newtown Juniors, Vartry Grounds; Coolboy Rangers v St Anthony’s Kilcoole United FC Yellow, Coolboy Community Spor tsfield; Wicklow Rovers White v Spor ting Greystones FC Black, Hockey Pitch, Dunbur.

Glencormac United v Wicklow Town AFC, Ryder’s Field; Enniskerry FC v Greystones United Red, Bog Meadow; Wicklow Rovers Blue v Wolfe Tone YC, Hockey Pitch, Dunbur.

Ashford Rovers Blue v Carnew AFC, Ballinalea Park; Rathnew AFC Green v St Anthony’s Kilcoole United FC Black, Shamrock Park; Arklow Town White v Enniskerry FC Red, Bridgewate­r Centre Park; Greystones United AFC A v Arklow Town Black, Woodlands.

Arklow United Stars v Shillelagh United Youths Navy, Ferndale Park; Glencormac United v Coolboy Rangers Maroon, Ryder’s Field; Wolfe Tone YC v Greystones United AFC B, Temple Spor tsfield; Roundwood AFC v Shillelagh United Youths Sky Blue, Vartry Grounds.

U-10 A2: U-10 A3: U-10 A4: U-11 A1: U-11 A2:

Newtown Juniors v Rathnew AFC, Community Grounds; Arklow United Stripes v Wicklow Rovers Green, Ferndale Park; Wicklow Town AFC v Enniskerry White FC, Finlay Park.

Spor ting Greystones FC Black v Greystones United AFC C, St Laurence’s National School; Avonmore FC v Coolboy Rangers White, Tullylusk; Ashford Rovers Yellow v Greystones United AFC D, Ballinalea Park; Aughrim Rangers v Arklow Town Red, Allen Park.

U-11 A4: U-12 Donal O’Leary Premier League A1:

Roundwood AFC v Aughrim Rangers, Vartry Grounds; Enniskerry FC v Arklow Town A, Bog Meadow; Wicklow Rovers U-11 A v Glencormac United, Whitegates.

Avonmore FC A v Spor ting Greystones FC Black, Tullylusk; Arklow United v Coolboy Rangers, Ferndale Park; Wicklow Rovers B v Greystones United A, Whitegates; St Patrick’s AFC v Wicklow Rovers C, Kilcashel.

Newtown Juniors v Rathnew AFC, Community Grounds; Avonmore FC B v Ashford Rovers, Tullylusk; Greystones United AFC C v Greystones United B, Woodlands; Enniskerry FC B v Spor ting Greystones FC, Bog Meadow.

Ashford Rovers v Arklow Town A, Ballinalea Park; Carnew AFC v Arklow United, Back Alley; Greystones United AFC A v Aughrim Rangers, Woodlands; Wicklow Rovers B v Coolboy Rangers, Whitegates.

U-12 Division A1: U-12 Division A2: U-13 MPGM Premier League A1: U-14 Wicklow Office Supplies Premier League A1:

Ashford Rovers v Arklow Celtic, Ballinalea Park.

Wicklow Rovers B v Avonmore FC, Whitegates; Coolboy Rangers v Arklow Town A, Coolboy Community Spor tsfield.

U-14 Division A1: U-15 K and K Windows Premier League A1:

Roundwood AFC v Coolboy Rangers, Vartry Grounds; Arklow Celtic v Wicklow Rovers B, Celtic Park.

U-16 Coral Leisure Arklow Premier

League A1: Arklow United v Arklow Town, Ferndale Park; Coolboy Rangers v Avonmore FC, Coolboy Community Spor tsfield; Wicklow Rovers A v Roundwood AFC, Whitegates.

Sunday, May 13 U-8 A1 Red:

Carnew AFC v Rathnew AFC, Back Alley; Wicklow Rovers Green v Shillelagh United Youths, Hockey Pitch, Dunbur; Arklow Town v Arklow United, Bridgewate­r Centre Park.

Coolboy Rangers v Enniskerry FC, Coolboy Community Sportsfiel­d; St Anthony’s Kilcoole United FC Green v Rathnew AFC Green, Dermot Wheeler Park; Wicklow Rover Blue v Ashford Rovers, Hockey Pitch, Dunbur.

Newtown Juniors v Roundwood AFC, Community Grounds; Wicklow Rovers White v Spor ting Greystones FC Black, Hockey Pitch, Dunbur; Avonmore FC v Glencormac United, Tullylusk.

Arklow Town Red v Greystones United AFC B, Bridgewate­r Centre Park; Rathnew AFC v Arklow Town Black, Shamrock Park; Newtown Juniors v St Patrick’s AFC, Community Grounds.

Ashford Rovers v Arklow United Stripes, Ballinalea Park; Greystones United AFC A v Arklow Town White, Woodlands; Wicklow Rovers Green v Enniskerry FC, Hockey Pitch, Dunbur.

Arklow United Stars v St Anthony’s Kilcoole United FC Green, Ferndale Park; Coolboy Rangers v Wicklow Rovers White, Coolboy Community Spor tsfield. U-9 A4 Red: Avonmore FC v Greystones United AFC C, Tullylusk; Glencormac United v Roundwood AFC, Ryder’s Field. U-14 Premier League A1: Wicklow Rovers A v Carnew AFC, Whitegates; Rathnew AFC v Greystones United AFC, Shamrock Park.

U-8 A2 Red: U-8 A3 Red: U-9 A1 Red: U-9 A2 Red: U-9 A3 Red: U-12 Premier Division Jako Cup quarter-final

first leg: Glencormac United 0, St Anthony’s Kilcoole United FC 2.

U-12 Donal O’Leary Premier League A1:

Aughrim Rangers 0; Arklow Town A 5; Glencormac United 0, Enniskerry FC

A 6; St Anthony’s Kilcoole United FC 1, Roundwood AFC 1.

Wicklow Rovers B 0, Avonmore FC A 1; Wicklow Rovers C 3, Greystones United AFC A 10; St Patrick’s AFC 3, Coolboy Rangers 9.

Spor ting Greystones FC 0, Newtown Juniors 8; Enniskerry FC B 0, Greystones United AFC B 8; Greystones United AFC C 3, Ashford Rovers 1.

Carnew AFC 2, Greystones United AFC A 1 (Carnew won 7-2 on aggregate), Coolboy Rangers 1, Ashford Rovers 1 (2-2 on aggregate, Coolboy won 2-1 on penalties).

Arklow

U-12 Division A1: U-12 Division A2: U-13 Interim final second leg: U-13 MPGM Premier League A1:

United 4, Rathnew AFC 1.

Carnew AFC 0, Arklow Celtic 3 (Arklow won 3-2 on aggregate); Coolboy Rangers 3, Arklow Town 1 (Coolboy won 6-3 on aggregate); Ashford Rovers 2, Greystones United AFC 1 (Ashford won 5-1 on aggregate).

U-14 Interim final second leg: U-14 Premier Division Jako Cup quarter-finals first leg:

Greystones United AFC 8, Newtown Juniors 0, Ashford Rovers 0, Glencormac United 1; Carnew AFC 1, Rathnew AFC 2.

U-14 Division A1:

Rovers B 5. Avonmore FC 2, Wicklow

U-15 K and K Windows Premier League A1:

Roundwood AFC 7, Wicklow Rovers B 0; Arklow Celtic 4, Arklow Town 0; Coolboy Rangers 6, Wicklow Rovers B 2.

U-16 Coral Leisure Arklow Premier League A1:

Roundwood AFC w/o, Coolboy Rangers scr.; Wicklow Rovers 2, Arklow United 5; Roundwood AFC 1, Wicklow Town AFC 5; Arklow Town 4, Coolboy Rangers 8; Arklow United 3, Wicklow Rovers A 0.

Newspapers in English

Newspapers from Ireland