Lietuvos Rytas

R.Kurtinaiti­s lieka

-

Vilniaus „Lietuvos ryto“klubas patvirtino, kad krepšinio komandą ir kitą sezoną treniruos Rimas Kurtinaiti­s (nuotr.).

Klubo vadovai su 57-erių treneriu netrukus drauge ims dėlioti naujo sezono gaires – spręs, kurie žaidėjai liks ir kokio papildymo bus ieškoma.

R.Kurtinaiti­s Vilniaus ekipos žaidimui ėmė vadovauti šių metų vasario pradžioje, kai atsistatyd­ino Tomas Pačėsas.

Su naujuoju treneriu „Lietuvos rytas“nepateko į Karaliaus Mindaugo taurės finalo ketvertą, LKL reguliarųj­į sezoną baigė antras, bet pusfinalyj­e nusileido Panevėžio „Lietkabeli­ui“.

Iškart po to dėl drausmės pažeidimų atsisakęs net keturių amerikieči­ų paslaugų R.Kurtinaiti­s atvedė vilniečius į pergalę prieš favoritu laikytą Klaipėdos „Neptūną“serijoje dėl LKL bronzos.

R.Kurtinaiti­s „Lietuvos ryto“ekipą yra treniravęs 2008–2010 m. ir su ja laimėjo daugybę trofėjų: Europos taurę, du LKL čempionatu­s, dvi Lietuvos taures, Baltijos lygą.

2011–2016 m. „Chimki“žaidimui dirigavęs R.Kurtinaiti­s praėjusį sezoną pradėjo Italijos ekipoje Kantu „Red October“, bet ši sutartis buvo nutraukta lapkričio 30-ąją.

Šį sezoną R.Kurtinaiti­s su „Lietuvos rytu“iš 27 rungtynių laimėjo 18. Rudenį Vilniaus komanda pradėsnauj­askovasLKL­pirmenybės­e ir Europos taurės turnyre.

 ??  ??

Newspapers in Lithuanian

Newspapers from Lithuania