Lietuvos Rytas

blėso noras m lėtis

- Eldoradas BUTRIMAS

Lodzės teismas pirmą kartą Lenkijos istorijoje nurodė automobili­ų avarijos kaltininku­i sumokėti pini in kompensaci­ją susidūrimo aukai už tai, kad pastarajam per eismo įvykį sukėlė dalin impotencij­ą.

Per girto vairuotojo sukeltą dviejų automobili­ų kaktomušą nukentėjęs 54 metų Krzysztofa­s G. pasiskundė teismui, jog kenčia dėl sumažėjusi­o lytinio potraukio.

Vyriškis pateikė teismui medicinini­us dokumentus, patvirtina­nčius, jog po avarijos nuolat lankosi pas seksologus, nes dėl susilpnėju­sio lytinio potraukio gerokai pablogėjo jo intymus gyvenimas su žmona. Nuo to abu sutuoktini­ai labai kenčia.

Seksologij­os ekspertai patvirtino, jog patirtas stresas galėjo sukelti dalinę impotencij­ą.

Teismas nurodė avarijos kaltininku­i sumokėti 58 tūkst. zlotų (13,9 tūkst. eurų) moralinei žalai atlyginti.

Tokį sprendimą apskundė ir avarijos kaltininka­s, ir draudimo firma. Jie pareiškė, jog 54 metų vyras nebėra hormonų audrų kankinamas jaunuolis ir seksualini­ų problemų gali turėti natūraliai.

Lodzės apeliacini­s teismas ginčą išsprendė nukentėjus­iojo naudai. Teisėjo išvadoje buvo nurodyta, jog minimas amžius nėra kliūtis džiaugtis seksualini­u gyvenimu, ir patvirtint­as sprendimas dėl anksčiau skirto dydžio kompensaci­jos.

Avarijos auka žurnalista­ms pareiškė, kad gautais pinigais padengs gydymo išlaidas ir nupirks egzotišką poilsinę kelionę, kuri, tikėtina, vėl padės su žmona atgaivinti intymų gyvenimą.

 ??  ?? Vyrui po avarijos teko lankytis pas medikus dėl susilpnėju­sio lytinio potraukio.
Vyrui po avarijos teko lankytis pas medikus dėl susilpnėju­sio lytinio potraukio.

Newspapers in Lithuanian

Newspapers from Lithuania