Ask Cosmo

Dilema fesyen kamu kini ni terjawab. Kekalkan gaya a fun,fearless dan fabulous! us!

Cosmopolitan (Malaysia) - - STYLE -

Saya akan ke Greece musim panas nanti dan semestinya akan bawa denim shorts kegemaran. Saya mahu travel light tapi ada tak cara lain untuk saya gayakannya agar tampak ekstra?

A: Stail ini mungkin bukan cita rasa semua orang, tapi Cosmo cadangkan kamu padankan bersama stokin fishnet. Pilih fabrik nipis berbanding tebal kerana ia dengan mudah boleh buat kamu tampak risqué. Good news, ia tak perlu ruang yang banyak dalam bagasi kamu!

Q:JIWA SAYA SEPERTI UNICORN,

DAN MINAT SAYA PULA LEBIH KEPADA HOLOGRAFI. BAGAIMANA UNTUK GAYAKANNYA TANPA KELIHATAN SEPERTI ORANG KURANG SIUMAN? A: We hear you, girlfriend! Daripada memakainya seperti uniform, kamu boleh gayakan dengan aksesori. Beg dan kasut holografi antara item trendy musim ini.

Q:SAYA AKAN HADIRI PARTI FAREWELL SELEPAS WAKTU KERJA NANTI, TETAPI MALAS PULA NAK TUKAR BAJU. BAGAIMANA NAK JADIKAN DRESS PARTI WEARABLE KE PEJABAT?

A: Easy peasy! Sarungkan saja blazer kerja seperti gaya Jennifer Lawrence dan Jessica Alba! Hustle free, dan masih work appropriate.

Bershka, RM37.50 Skinnydip di Asos, (harga tidak dinyatakan) H&M, RM184.95 Monki, (harga tidak dinyatakan) Dorothy Perkins, RM49 Zara, RM179

Newspapers in Malay

Newspapers from Malaysia

© PressReader. All rights reserved.