LELAKI MAHU TAHU...

Cosmopolitan (Malaysia) - - LOVE & MEN RELATIONSH­IP -

Apakah perkara yang akan membuatkan seks kali pertama lebih menyeronok­kan buat wanita? Foreplay – kemudian foreplay lagi – dan apabila kamu dah luangkan masa untuk ‘jelajah’ tubuhnya dengan sentuhan dan ciuman, beri lebih perhatian pada bahagian yang lebih sensitif. Langkah seterusnya guna pelincir dan bila selesai, jangan lupa peluk dan belai dia isteri.

Kenapa saya tak boleh kekal tegang the first few times melakukann­ya? Kemungkina­n kamu tertekan, membuatkan yang bawah itu pun stress. Cuba relaks dan jika masih tak berjaya, bawa berbincang dengan doktor.

Apa saya nak cakap jika saya pula yang rasa sakit?

Apa saja yang boleh mencalarka­n ego pasangan adalah no-go. Jadi cuba cakap seperti ini, “Boleh tak kita slow down sikit je?” atau “I suka kalau you buat macam ni…”. Bila kamu cakap secara positif, isteri akan lebih menghargai­nya.

Seronokkah efek Viagra tu, walaupun saya tak perlukanny­a?

Ia ada kesan sampingan yang langsung tak seronok seperti sakit kepala, pandangan kabur, dan ereksi tak terkawal. Nasihat pakar, tak perlulah mencubanya.

Newspapers in Malay

Newspapers from Malaysia

© PressReader. All rights reserved.