PENJAGAAN BADAN

EH (Malaysia) - - ISTIMEWA CHANEL -

LOSEN PELEMBAP BADAN PILIHAN

PILIHAN JURI : CRABTREE & EVELYN ROSEWATER & PINK PEPPERCORN BODY GEL Tekstur gel ini lebih ringan dan selesa pada kulit. Serasi dioleskan siang dan malam. PILIHAN PEMBACA : THE BODY SHOP ALMOND MILK & HONEY BUTTER Seakan melumurkan madu asli pada kulit malah dengan gabungan badam, ia melembap dan melembut pada masa yang sama. Teksturnya agak pekat, elok dipakai waktu malam.

PEMBERSIH BADAN PILIHAN (BODY WASH)

PILIHAN JURI : NEUTROGENA® RAIN BATH Untuk mandian yang lebih segar dan harum, ia juga meninggalkan lembapan yang lama pada kulit.

PILIHAN PEMBACA : CRABTREE & EVELYN LAVENDER & ESPRESSO BODY WASH Mandian gabungan lavender dan espreso dapat membangkitkan hari anda! Aroma kopinya cukup menyegarkan.

DEODORAN PILIHAN

PILIHAN JURI : MELVITA PURIFYING DEODORANT-24 HOURS EFFECTIVENESS Aromanya cukup menyegarkan malah mengawal bau badan sehingga 24 jam. PILIHAN PEMBACA : DR. RIMPLER BODY DEO CREAM (RM100) Deodoran ini bukan sahaja tahan lama malah ia juga mengawal penghasilan peluh.

SKRUB BADAN PILIHAN

PILIHAN JURI DAN PEMBACA :

THE BODY SHOP SPA OF THE WORLD FRENCH GRAPE SEED BODY SCRUB Cukup kaya dengan tekstur, setiap sapuan pada kulit menghasilkan persalinan kulit yang cukup lembut dan bersih.

BODY MIST/SPRAY PILIHAN JURI DAN PEMBACA : SYAHIRAH IZZI BODY MIST SWEET LOVE

Wangian yang cukup mengasyikkan untuk dipakai hari-hari.

KRIM SELULIT PILIHAN

PILIHAN JURI DAN PEMBACA :

[ COMFORT ZONE ] BODY STRATEGIST CREAM GEL (RM328) Krim ini boleh dipakai selepas bersalin ataupun bila-bila masa, agar kulit terkawal dari selulit!

FIRMING BODY CARE PILIHAN

PILIHAN JURI DAN PEMBACA : L’OCCITANE ALMOND SUPPLE SKIN OIL Dihasilkan daripada minyak badam, ia menjadikan kulit lembap. Ia juga serasi untuk menganjalkan kulit badan.

MASK RAMBUT PILIHAN

PILIHAN JURI : YVES ROCHER RINSING VINEGAR RASPBERRY Dengan khasiat raspberi dan cuka, ia berupaya menghasilkan rambut yang kuat dan sempurna. PILIHAN PEMBACA : NUBEA SOLENIUM HAIR MASK (RM148)

Pupur rambut ini bukan saja memberi manfaat pada rambut juga pada kulit kepala agar kekal lembap dan bersih. SERUM/MINYAK RAMBUT PILIHAN

PILIHAN JURI & PEMBACA : L’OCCITANE AROMACHOLOGIE REPAIRING HAIR OIL Oleskan pada hujung rambut atau seluruh kepala untuk dijadikan pupur. Ia menghasilkan rambut yang sihat dan lebat. Terutama untuk anda yang berambut panjang.

Newspapers in Malay

Newspapers from Malaysia

© PressReader. All rights reserved.