TOP 5 PILIHAN EH!

EH (Malaysia) - - NOTA CANTIK -

Dalam 15 produk yang melengkapi himpunan ini, saya memilih lima yang paling menangkap mata.

LE GEL PAILLETE Gel berkilau ini bertindak sebagai highlighte­r. Guna ikut kemahuan anda, baik dicalit cermat pada tulang pipi, bawah tulang kening, pada lekuk bibir atas mahupun tulang hidung. Ya, teksturnya gel namun tidak melekit.

OMBRE PREMIERE TOP COAT Ada dua pilihan, Carte Blanche hadir dalam warna putih dengan kilauan perak. Penombre pula dalam ton hitam dengan serpihan kilauan emas. Anda boleh sapukannya terus pada kelopak mata yang polos atau jadikannya sebagai sentuhan terakhir pada kelopak mata yang sudah dilapisi pembayang mata. Be glamorous!

ROUGE COCO GLOSS; LAQUE NOIRE Cinta pandang pertama. Saat saya memasuki ruang acara pelancaran himpunan ini di Paris, mata saya tertuju terus kepada model berkulit gelap yang dicalitkan dengan glos bibir hitam ini. Calitkan bibir dengan gincu pilihan anda kemudian lapisinya dengan glos dalam ton ceri hitam ini. Seksi dan glamor.

LES 4 OMBRES Palet pembayang mata ini bermain dengan empat ton; coklat tembaga, kelabu dalam biasan ungu, burgundy juga coklat gelap. Saya paling suka warna burgundy, sapukan dengan aplikator pada seluruh kelopak mata kemudian serakkan warnanya dengan menggunaka­n berus.

LE VERNIS Saya sukakan warna Pure White. Ya, memang di pasaran sudah ada warna ini tapi yang satu ini saya lihat kemasannya cukup cantik. Malah saya sapukan warna ini pada kuku Nur Fazura untuk penggambar­an muka depan edisi ini.

Newspapers in Malay

Newspapers from Malaysia

© PressReader. All rights reserved.