ELEENA SUI

HOS TV & PELAKON

EH (Malaysia) - - ISTIMEWA FOSSIL -

EH! di mata anda... Informativ­e and fashion. Kenangan pertama anda bersama EH! Selepas saya menjayakan drama pertama saya, EH! memanggil saya untuk ruangaan Jurnal Fesyen dan bermula di situlah diri saya dikenali. Jika anda berjalan di kota fesyen, siapakah yang anda ingin terserempa­k? Emrata. Apakah stail fesyen yang ingin anda cuba? Boyish.

Jika diberi pilihan bertukar profesion, anda ingin

bergelar... Saya ingin bekerja sebagai seorang guru kerana saya ingin mengubah cara pembelajar­an terutama di zaman moden ini. Jenis solekan pilihan anda? Subtle with winged eyeliner. Pendapat anda mengenai masalah kesihatan mental?

Gejala kesihatan mental dan impaknya dalam kehidupan sosial dan ekonomi semakin tinggi. Bagi saya, jika seseorang itu sedang mengalami masalah kesihatan mental dia seharusnya memberanik­an diri untuk luahkan kepada ahli keluarga dan sahabat terdekat. Voice it out! Kempen kesedaran perlu ditegaskan lagi bermula di sekolah hinggalah di tempat kerja. Jika stres, saya akan... Take a moment dan tarik nafas sedalam-dalamnya dan hembus secara perlahan. Secara automatikn­ya, saya akan memikirkan apa yang telah berlaku itu ada puncanya dan ia suatu cabaran perlu dihadapi.

Jaket & skirt denim, angel chen x h&M.

Newspapers in Malay

Newspapers from Malaysia

© PressReader. All rights reserved.