HARTANAH

Jaminan gaya hidup urban chic, reka bentuk edgy dengan spesifikas­i tertinggi, persekitar­an mengagumka­n dan kemudahan terbaik dalam kelas yang terdiri, Alix Residences kini mercu tanda hartanah bergaya moden mewah.

GLAM Deko - - Contents -

Mercu tanda baharu hartanah bergaya moden mewah.

Terletak dalam kawasan pegangan bebas 4.55 ekar, Alix Residences mempunyai nilai pembanguna­n kasar sebanyak RM507 juta. Pembanguna­n berkepadat­an rendah mempunyai sejumlah 364 unit menakluki dua menara yang berdiri di 36 tingkat ( Menara A) dan 23 tingkat ( Menara B) dengan binaan 1,012 hingga 2,476 kaki persegi. Kedua- dua menara juga mempunyai susun atur berpusat yang luas pada kehidupan keluarga dengan kemudahan terbaik dalam kelas tersendiri. “Kami teruja memperkena­lkan ALIX Residences ke pasaran. Direka untuk memberi inspirasi kepada kejiranan pelbagai budaya dan tertinggi dan dibuat dengan perhatian terhadap perincian untuk memberikan pemilik kediaman dengan pengalaman gaya hidup yang luar biasa, “terang Tiah Joo Kim, Ketua Pegawai Eksekutif TA Global.

Diambil daripada perkataan “elixir”, Alix simbolik kandungan kimia moden yang memberikan kehidupan dan tenaga, menyampaik­an segala- galanya dengan kelebihan persekitar­an yang lebih tersusun dan kemas, bersemanga­t dan dalam masa yang sama kekal canggih. Jaminan gaya hidup urban chic disampaika­n melalui penawaran kemudahan terbaik dalam kelas yang terdiri daripada futsal langit kediaman pertama di Kiara Utara, gelanggang tenis, studio yoga, gimnasium, kolam langit bersaiz besar, kolam renang kanak- kanak, jakuzi, trek joging, taman permainan kanak- kanak, Tempat Makan Alcove, dek untuk barbeku, Taman Hammock, Teater ALIX, dan outdoor dining. Pembanguna­n ini mudah diakses melalui beberapa jalan utama dan lebuh raya utama, termasuk Lebuhraya Utara- Selatan, Lebuhraya SPRINT, Lebuhraya Klang Valley Utara ( NKVE) dan Lebuhraya Damansara- Ulu Klang ( DUKE). Alix Residences boleh diakses melalui Jalan Duta, di antara dua pusat aktiviti utama - Kuala Lumpur dan Petaling Jaya.

Newspapers in Malay

Newspapers from Malaysia

© PressReader. All rights reserved.