KUASAI KEHIDUPAN - JADILAH LELAKI ROMANO

GLAM Lelaki (Malaysia) - - PROMO - GL

Lelaki moden hari ini sememangnya menjalani kehidupan yang penuh cabaran. Mereka mendambakan keistimewaan tersendiri dan mahu sentiasa berada di hadapan. Berketerampilan menarik dan merasai keselesaan adalah penting kepada lelaki bagi mengatasi cabaran dan menyerlah dalam setiap keadaan. Wangian maskulin yang unggul merupakan senjata tersembunyi bagi menyerlahkan keyakinan dan personaliti mereka. Kejayaan seterusnya diraih apabila mereka mengawal keadaan dan menikmati setiap fasa kehidupan sama ada dari aspek profesional, peribadi ataupun kehidupan sosial – mereka ialah Lelaki ROMANO.

ROMANO Eau De Toilette baharu untuk lelaki urban menyerlahkan nilai tersebut dengan haruman lelaki sebenar yang tersendiri. Ia bakal membuatkan wanita tertarik secara semula jadi dan menyedari kehadiran sang jejaka berhampiran mereka. Peranan utama wangian Romano adalah untuk memberi anda keyakinan diri untuk mencapai apa yang anda inginkan. Biarpun membentangkan usul kepada Pelanggan penting mahupun temujanji pertama bersama si dia, Romano memberikan anda keyakinan diri pada tanggapan pertama. Kami mempunyai 6 varian dalam rangkaian Romano EDT; Force dan Unique adalah penambahan terbaru kami.

ROMANO EAU DE TOILETTE – FORCE

Mewakili lelaki unggul dengan tenaga hebat yang tersendiri bagi memimpin dan menyelesaikan segala perkara. Kejayaannya diperkatakan ramai tetapi kekal tenang dan bersahaja, serta sangat berpengaruh. FORCE menggabungkan ekstrak wangian segar tumbuhan yang menyerupai bauan semula jadi. Kesegarannya terserlah menerusi ekstrak sitrus bersama bayangan lavender, yang diadunkan dengan nuansa lautan dan ekstrak kayuan yang maskulin. Haruman segar dan suci ini direka untuk lelaki urban aktif yang gemarkan cabaran dan berjiwa bebas.

ROMANO EAU DE TOILETTE - UNIQUE

Untuk lelaki berkeyakinan tinggi ketika di kemuncak, berbekalkan potensi dan magnetisme berpanjangan. Sentiasa di hadapan dan kekal mendahului kehidupan. Tersendiri dan membuatkan orang sekeliling tertarik kepada keunikannya. UNIQUE menyerlahkan kesegaran adunan lavender dan bergamot. Wangian penutupnya disempurnakan ekstrak kayuan elegan dengan kombinasi cendana dan nilam. Wangian moden ini memancarkan magnetisme, keyakinan dan memberikan aura tersendiri kepada sang jejaka.

Newspapers in Malay

Newspapers from Malaysia

© PressReader. All rights reserved.