Dini Azan Schatzmann

GLAM Lelaki - - DALAM ISU INI - Teks, Penyelaras & Penata Seni: Johan Kassim Grooming & Rambut: Fendi Sani Gambar: Arifah Nadirah

PELAKON KACUKAN, DINI SCHATZMANN KIAN MENEMPA NAMA DALAM SENI LAKON MENERUSI PENGLIBATA­N BEBERAPA DRAMA TV. SINAR BARU INI NYATA MEMILIKI PAKEJ LENGKAP UNTUK BERGELAR BINTANG SUATU HARI NANTI. JIKA DIRINYA MELETAKKAN FOKUS SERATUS PERATUS DAN BIJAK MENYUSUN LANGKAH MENEMPUHI DUNIA SENI YANG SEMAKIN BESAR CABARANNYA.

Apakah idea kebahagiaa­n sempurna? Menikmati kedamaian dalam kehidupan dan mempunyai kebebasan untuk melakukan perkara yang saya suka. Perkara paling ditakuti? Tidak berupaya memenuhi potensi yang ada dalam diri. Individu paling dikagumi? Ibu dan bapa saya. On what occasion do you lie? Sekiranya penipuan tersebut tidak akan melukakan sesiapa atau dapat melindungi orang lain. Apakah bakat sering anda impikan? Boleh menyanyi dengan baik. Dan bertutur dalam semua bahasa yang ada di dalam dunia. What is your current state of mind? Fokus dan pada masa yang sama, perlu bersabar. Pencapaian terbaik? Buat masa ini, saya baru sahaja tamat pengajian dalam bidang kejurutera­an. What is your most marked characteri­stic? Menjadi sihat. Perkara paling dihargai dalam teman-teman anda? Kesetiaan dan sering bersikap benar. Perkara paling tidak disukai? Tidak dapat mengawal sesuatu situasi itu. Azam 2019? Menjadi individu yang lebih baik berbanding dalam tahun 2018. Moto anda? “Give a Lelaki tak patut… Memiliki ego yang tinggi. Perkara terbaik yang pernah dikatakan tentang saya… Saya seorang yang sopan. The biggest misconcept­ion about me… Barat disebabkan rupa saya. Walhal, saya sebenarnya orang kampung. will you choose and why? Semestinya tiada siapa yang akan pilih untuk jadi miskin. Ia bergantung kepada situasi anda dan apa yang boleh diperbaiki atau dipertingk­atkan. Women should always… Berdikari. What is your most treasured possession? Memori dan pengalaman hidup saya. If you could Bekerja dengan lebih kuat dan mengejar impian tanpa ada rasa takut atau kebimbanga­n. Respek dan menghormat­i orang lain. Perkara yang dinantikan di masa enam minggu lagi? Peluang besar untuk kerjaya dan kehidupan saya. Anda di masa sepuluh tahun akan datang? Usahawan yang berjaya. What is that you are passionate about? Kesihatan, , gaya hidup dan berlakon. Bahagian penampilan yang tidak disukai? Setiap bersyukur dengan kurniaan kita. Siapakah yang paling mengenali anda? Ibu saya. Cabaran terbesar? Pindah ke Malaysia dan memulakan kehidupan di sini sekarang. Perkara yang tidak akan dilakukan lagi? Menuntut jurusan kejurutera­an lagi. Perkara pelik tentang anda? Obses dengan tanaman. If you could go on a road trip where would you go? Hawaii. Tip grooming? Anda perlu cuci muka, memakai toner dan menyapu krim pelembap muka dan krim pelindung sinar matahari setiap hari.

Newspapers in Malay

Newspapers from Malaysia

© PressReader. All rights reserved.