Irdina Hashim

GLAM (Malaysia) - - Memo Glam -

membina kerjaya dalam lapangan fesyen bidang penerbitan majalah adalah antara cita-cita Irdina Hashim meskipun kini sedang menuntut jurusan International Business & Marketing (IBM). Selain memilih Nicole Williams English sebagai ikon fesyen serta mengagumi rekaan kasual chic dan elegan Givenchy, selera gaya athleisure dengan selitan feminin turut menjadi pilihannya.

KOLEKSI WANGIAN IRDINA MEMPUNYAI NILAI SENTIMENTAL DI MANA SETIAP SATU DARIPADANYA MEMPUNYAI SIMBOL MEMORI BERSAMA IBUNYA.

“IHAVE ALOTOF OUTERWEARGARMENTS!”

ANTARA KOLEKSI TAS TANGAN YANG MENJADI PELENGKAP GAYA IRDINA.

“STAPLES IN MY WARDROBE. JARANG SEKALI KELUAR RUMAH TANPA PADANAN AKSESORI-AKSESORI INI PADA OUTFIT SAYA,” JELAS IRDINA. MATTELIPSTICK BERONA NEUTRAL DAN ANASTASIA BEVERLY HILLS MODERN RENAISSANCE EYESHADOW PALETTE MENJADI PILIHAN IRDINA.

IRDINA HASHIM “CONSTANTLYON THEHUNTFORNEWANDINTERESTING RESTAURANTSTOTRYOUT. INI KETIKA SAYA BERCUTI DI PERTH PADA TAHUN LALU.”

“DUSTER COAT INI ANTARA PILIHAN SAYA JIKA PERLU KELIHATAN PRESENTABLE SENANG UNTUK DISUAI PADANKAN AS IT ISEFFORTLESS,CHIC,ANDSPICESUPANYLOOK.”

TIGA SEPATU BERBEZA YANG BISA DIPADANKAN OLEH IRDINA MENGIKUT LOOK YANG DIBAWA NAMUN MASIH SELARI DENGAN GAYA PERSONALITINYA.

Newspapers in Malay

Newspapers from Malaysia

© PressReader. All rights reserved.