BIASAN WAJAH SEGAR

SUISSE PROGRAMME MENYUNTIK INTIPATI BAHARU YANG MENGHASILKAN FORMULA TERBARU BAGI BIODYNAMIC CELLULAR COMPLEX (BCC+)

GLAM (Malaysia) - - Istimewa Sasa -

Rangkaian produk penjagaan kulit mewah di bawah jenama Suisse Programme yang berasal dari Switzerland ini memperkuatkan formula Biodynamic Cellular Complex (BCC+). Berpandukan udara segar dari Alpen Switzerland, generasi terbaru BCC+ digabungkan dengan intipati asli yang sudah dikaji selama bertahun-tahun lamanya. Dengan peningkatan ATP selular sehingga empat kali ganda dan penyerapan oksigen sehingga 1.7 kali berbanding dengan formula asal, ia menggalakkan penukaran oksigen sel ke dalam tenaga dinamik. Metabolisme selular dipercepatkan untuk penjanaan semula tisu kulit. Kulit sepenuhnya dipulihkan dan memberi impak kulit yang bermaya. Oksigen adalah kunci rahsia anda untuk kekal muda.

FORMULA PEMBAHARUAN BAGI BIODYNAMIC CELLULAR COMPLEX (BCC+)

1. PENINGKATAN TENAGA SEL KULIT Kulit sering dilihat letih dan membosankan apabila sel-sel kekurangan tenaga. Ejen penjanaan selular akan meningkatkan tahap ATP untuk merangsang metabolisme selular dengan momentum yang mantap. Bekalan oksigen berterusan memberi keberkesanan maksimum pada kulit wajah. Ujian terbukti: Tahap ATP selular sehingga empat kali; paras infusi oksigen sehingga 1.7 kali.

2. PENJANAAN SEMULA FIBER SARAF Bahan anti penuaan disuntik ke dalam fomula ini untuk mengekalkan keremajaan pada kulit. Misalnya ia mampu menghilangkan garis halus, memulihkan keanjalan kulit dan membetulkan tona yang tidak sekata. 3. MENINGKATKAN KOLAGEN DAN KONTUR WAJAH Aliran oksigen yang berterusan pada kulit wajah memberi kesegaran maksimum pada permukaan kulit.Tanda-tanda penuaan seperti kedut dan kulit kendur diperbetulkan. 4. MENGHALUSKAN PERMUKAAN KULIT Masalah liang roma kulit wajah terbuka dan permukaan kasar dapat diselesaikan dengan fomula baru ini. Ia mampu membina semula permukaan kulit yang lebih halus serta mengukuhkan kepadatan dermis kulit. 5. MELEMBAPKAN KULIT WAJAH Mampu melindungi sel-sel kulit dari dalam dengan meminimumkan kulit daripada kering. Formula ini memberi hasil kulit kekal lembap.

ADVANCED CELLULAR VITAL EYE CREAM ADVANCED CELLULAR SKIN RADIANCE SERUM

ADVANCED CELLULAR AQUA NIGHT CREAM

ADVANCED CELLULAR AQUA DAY CREAM

Newspapers in Malay

Newspapers from Malaysia

© PressReader. All rights reserved.