TERKINI & MESTI MILIKI

GLAM (Malaysia) - - Glam Santai -

Samsung Panoramatic Soundbar Alami bunyi panorama dengan teknologi Samsung Acoustic Beam yang inovatif. Perjalanan bunyi serentak dengan gerakan pada skrin, membuat anda merasa sebahagian daripadanya. Memulakan Mod Permainan untuk mengoptimumkan bunyi untuk pengalaman permainan dan hiburan yang lebih padu dan menyiarkan muzik secara tanpa wayar melalui Bluetooth. Direka untuk penyatuan sempurna dengan TV Samsung.

Versace Ceramic Versace membentangkan Eterno, sebuah koleksi seramik yang diilhamkan oleh Shou Sugi Ban - teknik Jepun yang terdiri daripada membakar permukaan kayu dan kemudian merawatnya dengan minyak biji rami, dengan itu memberikan ketahanan kayu dan kualiti reflektif. Kesan sentuhan lembut dan halus permukaan dicapai oleh teknologi digital berteknologi tinggi dan maju.

DJ1 Drone Mavic 2 Pro yang baru dilancarkan dengan keunikan kamera Hasselblad yang menunjukkan kualiti imej yang unggul sebagai mata sebenar dan Mavic 2 Zoom, selain menjadi drone pengguna dilipat pertama, ia juga mempunyai mod Dolly Zoom QuickShot baru yang eksklusif untuk penceritaan yang lebih baik . Kedua-dua drone mempunyai fungsi dan keupayaan yang berbeza, yang disediakan khas untuk profesional, fotografi udara dan lanskap serta pencipta kandungan.

Newspapers in Malay

Newspapers from Malaysia

© PressReader. All rights reserved.