KULIT YANG CERAH VS. MASA HADAPAN YANG CERAH

Bersama-sama menjadi sebahagian daripada Laneige untuk membantu wanita orang Asli.

GLAM - - Horologi Glam -

Laneige mengadakan pelancaran semula Water Bank Cream EX yang diperbahar­ui dengan menggunaka­n sistem Ocean Brew untuk mendapatka­n kulit yang bercahaya dengan penghidrat­an penuh.

Laneige berkongsi ilmu dengan menerangka­n kepentinga­n kadar kelembapan kulit yang jelas dan bercahaya dengan ujian analisis kulit di Water Bank Boutique Laneige daripada penasihat kulit mereka yang mesra pelanggan.

Diformulak­an dengan Air Mineral Hijau, yang mengandung­i sayursayur­an yang berkhasiat seperti Kale, Aircress dan Beet serta mineral penting seperti Kalium, Natrium dan Kalsium, yang meningkatk­an kapasiti kelembapan kulit dan membantu dalam pertumbuha­n semula kulit. Juga mengandung­i mineral penting seperti Zink, Mangan dan Tembaga untuk menguatkan penghalang kulit dan bertindak sebagai agen anti-pengoksida­an dan pemulihan penghalang kulit. Laneige mengadakan Waterful Sharing Campaign 2019 dengan kerjasama Yayasan Keamanan Global (GPF) untuk tahun keempat berturut-turut. Mereka mencari dana dengan harapan dapat memberikan peluang hidup yang lebih baik kepada wanita-wanita orang asli dan keluarga komuniti di luar bandar Malaysia.

Kempen ini dapat memberikan peluang hidup yang lebih baik kepada wanita-wanita orang asli dan keluarga komuniti di luar bandar Malaysia dengan menyediaka­n akses air bersih yang mudah. Dengan setiap pembelian Water Bank Hydro atau Moisture Cream EX, pembeli akan menerima botol air “Refill Me” edisi terhad, dan RM 10 daripada a setiap pembelian akan disalurkan ke arah Waterful Water erful Sharing Campaign inii ini untuk untuku membantu pemasangan pemasang ngan paip air dan sistem penapisan penap apisan air di kampung-ka kampung-kampung kampung yang mengalami mi kekurangan sumber air bersih. bersih rsih.

1. WATER BANK MOISTURE ESSENCE 2. WATER BANK HYDRO CREAM EX 3. WATER BANK HYDRO ESSENCE 4. WATER BANK MOISTURE CREAM EX 1. 2. 3. 4.

Newspapers in Malay

Newspapers from Malaysia

© PressReader. All rights reserved.