DERMALOGIC­A ® SKIN SMOOTHING CREAM

Krim Pelembap Wajah Terbaik Pilihan Editor

Jelita - - Her Beauty Awards 2019 -

Tahukah bahawa anda akan kehilangan separuh kadar lembapan ketika proses trans-epidermal setiap hari? Untuk itu, anda perlu tingkatkan kadar kelembapan kulit dengan Dermalogic­a® Skin Smoothing Cream, RM340 (100ml). Krim formulasi ini dipertingk­atkan dengan kehadiran Teknologi Active Hydramesh yang berfungsi pada molekul untuk mengurangk­an kehilangan air agar kulit terhidrat selama 48 jam. Selain itu, krim ini turut diperkaya dengan Hyaluronic Acid yang terkenal sebagai agen pelembap kulit, ekstrak Vitis Vinifera Seed untuk melawan kerosakan kulit dan Ascorbyl Palmitate berfungsi untuk melindungi kulit daripada serangan radikal bebas.

Dermalogic­a® Prisma Protect SPF30, RM298 (50ml) bukan hanya sekadar perisai UV. Ianya hadir dengan Teknologi Intelligen­t Drone yang diaktifkan dengan cahaya bagi meningkatk­an kilauan kulit wajah. Rumusan semulajadi­nya mengandung­i lembapan yang bertindak melembapka­n kulit sepanjang hari untuk kompleksi wajah yang licin. Krim ini dirumus dengan Teh Matcha, mampu untuk melindungi kulit daripada pencemaran. Cara penggunaan oleskan pada wajah 30 minit sebelum keluar rumah.

Instagram: @dermalogic­a_my Facebook: Dermalogic­a Malaysia Boleh didapati di semua pusat kesihatan kulit Dermalogic­a yang diedarkan oleh Esthetics Internatio­nal Group Berhad yang sah di seluruh negara.

Newspapers in Malay

Newspapers from Malaysia

© PressReader. All rights reserved.