Auto Review

OM DE TOP TIEN COMPLEET TE MAKEN

-

VOLVO XC70 2.4T

Tijdloos, ruim, stoer en toch bescheiden. Met een nette XC70 kun je je overal vertonen. Zeker als je vaak spullen vervoert, is de XC70 een ideale zakenpartn­er.

AUDI A4 1.8T

Beetje anoniem, deze nette A4, maar met zo’n roffelende 20klepper nog altijd een fijne auto. Dit exemplaar heeft slechts 82.000 km gereden en kost maar 7 mille.

JAGUAR XJ 3.0 V6

De keus voor een XJ is niet de voordeligs­te, maar je toont wel dat je smaak hebt. Bovendien is deze generatie betrouwbaa­r en met V6 niet eens heel dorstig.

RENAULT VEL SATIS

Als je hiermee komt voorrijden, bewijs je dat je niet bang bent. Niet om je te onderschei­den en evenmin voor de twijfelach­tige reputatie van deze Fransoos.

HONDA ACCORD TOURER 2.4i

Voor nog geen zes mille ben je het mannetje in deze dikke Accord. Compleet met leer, automaat en xenon. En niet te vergeten: een onovertrof­fen degelijkhe­id.

Bij tweedehand­s auto’s is het afhankelij­k van de leeftijd en de kilometers­tand wat de waarde is en waarop je moet letten bij de aanschaf. Nog belangrijk­er dan deze twee getallen is de manier waarop met de auto omgegaan is. Dat is vaak niet te achterhale­n. Met dit alles in het achterhoof­d doen we geen uitspraken over mankemente­n aan specifieke merken of modellen. Koop je een occasion bij een dealer of autobedrij­f (bij voorkeur aangeslote­n bij de Bovag), vraag dan om een garantie van het liefst zes maanden. Gedurende deze tijd komen vervelende gebreken doorgaans wel boven water. Koop je een auto bij een particulie­r, laat dan een aankoopkeu­ring verrichten door een gerenommee­rd autobedrij­f of neem op zijn minst iemand mee die verstand van auto’s heeft.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Dutch

Newspapers from Netherlands