Auto Review

Autowereld.com wordt Autoreview.nl

- Jaap Peters Brandmanag­er Auto Review jpeters@fnl.nl

We hopen natuurlijk dat je het laatste autonieuws allang volgt via www.autowereld.com. Deze website startte in 2003 en bestaat dus al langer dan Hyves en Facebook. Het internet stond nog in de kinderscho­enen, want Google was er al wel, maar we zochten nog massaal met Yahoo. Je belde in op internet met een modem, gewoon via de telefoonli­jn. De verbinding was hemelterge­nd traag – één liedje downloaden via Napster of Kazaa kon uren duren. En als tante Truus naar je vaste lijn belde, kreeg ze telkens een ingesprekt­oon.

Sinds de zomer van 2019 houdt de Auto Review-redactie Autowereld.com bij. Sindsdien zijn de bezoekersa­antallen verdubbeld, iets waar we best trots op zijn. Maar we kregen steeds dezelfde vraag: waarom heet de website eigenlijk nog Autowereld.com?

Een terechte vraag, die vanaf 1 juni tot het verleden behoort. Op die datum krijgen magazine en website één naam. Voor het laatste autonieuws en onze eerste testervari­ngen kijk je dus op www.autoreview.nl. De regelmatig­e Autowereld.com-bezoeker zal veel vertrouwde zaken terugvinde­n op het nieuwe adres. We volgen het autonieuws op de voet en schrijven meteen na een testrit een eerste review of – bij elektrisch­e auto’s – een actieradiu­stest. Net als voorheen. Alleen zijn de kleuren van de website nu niet meer oranje en zwart, maar rood en wit; de clubkleure­n van Auto Review.

Misschien keek je nog niet zo vaak op de site. Dan is dit een mooi moment om dat wel te gaan doen. Ik lees graag wat je ervan vindt. Misschien vind je dat er zaken ontbreken of weet je sommige verhalen of rubrieken juist erg te waarderen. Of wil je gewoon meedingen naar een van de prijzen die we in de eerste week na de lancering weggeven – de adreswijzi­ging heeft de Gaston ‘Goeoeoeden­dag’ Starreveld in ons wakker gemaakt. Zo kan de gelukkige winnaar gratis en voor niets vier nachten doorbrenge­n in een wellness-resort op een mooie locatie in Oostenrijk.

Ondertusse­n blijven we hard werken om de website mooier, spannender, actueler en vernieuwen­der te maken. We zijn heel blij dat je het magazine Auto Review leest en hopen dat je er digitaal net zoveel plezier aan beleeft. Misschien wel in een luxe wellness-resort en via Google, of Yahoo ...

De nieuwe website maakt de Gaston Starreveld in ons wakker.

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Dutch

Newspapers from Netherlands