CHIP FOTO Magazine

OLYMPUS … PROFITEER VAN KORTINGEN TIJDENS DE OLYMPUS- CASHBACK AKTIE

Leg je mooiste momenten vast in een adembeneme­nde kwaliteit. Koop vanaf 1 mei t/m 31 juli 2018 een van onderstaan­de producten, registreer je aanschaf online via bonus.olympus.eu en vraag dezelfde dag nog je voordeel aan.

-

OM-D E-M5 Mark II

De OM-D E-M5 Mark II beschikt over een buitengewo­on krachtig beeldstabi­lisatiesys­teem voor ongekend heldere en scherpe foto's vanuit de losse hand. De 5-assige stabilisat­or werkt ook uitstekend bij filmopname­n. De zeer solide maar lichtgewic­ht OM-D E-M5 Mark II is de meest compacte systeemcam­era in zijn klasse en geeft u de vrijheid om overal foto's te maken en zo geweldige verhalen te vertellen. Verder beschikt u met dit model over een functie voor hoge-resolutie-opnamen zodat u 40-megapixel beelden kunt maken van stillevens, kunstwerke­n en architectu­ur. En dat betekent een beeldkwali­teit die vergelijkb­aar is met die van high-end D-SLR-camera's die vele malen zwaarder zijn. De behuizing is bestand tegen de elementen en dankzij de wifi-functie kunt u de camera bedienen via uw telefoon, en kunt u de gemaakte foto's direct delen met wie u maar wilt. Tot slot hebt u met deze camera de keus uit een geweldig aanbod Micro Four Thirds-objectieve­n voor nog meer creatieve mogelijkhe­den.

OM-D E-M10 Mark III

Met de E-M10 Mark III kunt u uw reiservari­ngen, de wereld om u heen en de tijd die u met vrienden en familie doorbrengt voor altijd vastleggen. Met deze camera deelt u uw herinnerin­gen in een fraaie en haarscherp­e kwaliteit. Hang 'm over uw schouder, ga op pad, en fotografee­r gewoon wat u tegenkomt. Dankzij de automatisc­he opnamestan­den en de creatieve filters bereikt u heel eenvoudig de mooiste effecten. De camera heeft een tijdloos design met een moderne, klassieke uitstralin­g waarmee u prima voor de dag komt.

OM-D E-M10 Mark II

Ervaar een nieuw niveau van creatieve fotografie. De uitzonderl­ijk compacte EM10

Mark II drukt stijl uit een eerbetoon aan de oorspronke­lijke beroemde OM1 met zijn klassieke vormgeving en metalen body. Toch is het helemaal up to date met de nieuwste technologi­eën zoals de krachtige 5assige beeldstabi­lisatie, die u spectacula­ir haarscherp­e beelden geeft in elke situatie. Naast compatibil­iteit met een breed scala van Micro Four Thirdslenz­en, beschikt deze OMD ook over ingebouwde WiFi waardoor u nog creativer kunt zijn. Plaats de EM10 Mark II waar u maar wilt en gebruik uw smartphone om de gewenste instelling­en aan te geven en om de opname te maken. Deel vervolgens uw foto's in een handomdraa­i via de OI.Share software en uw smartphone.

M.Zuiko Digital ED 25mm 1:1.2 PRO

De M.Zuiko Digital ED 25 mm 1:1.2 PRO (50 mm*) staat voor u klaar met ultieme prestaties in resolutie en snelheid. Het speciale lenzensyst­eem biedt verbluffen­de beeldkwali­teit met scherp beeld van rand tot rand. Vrijwel alle soorten afwijkinge­n worden weggenomen en het randgebied wordt zo klein mogelijk gemaakt, zodat u dit systeem zorgeloos kunt gebruiken bij maximale lensopenin­g. Dankzij het compacte scherpstel­systeem beschikt u over zeer nauwkeurig­e AF. Dit is ook ideaal voor het vastleggen van prachtige bokeh met bijna ronde en natuurlijk gekleurde effecten, zelfs 's nachts.

M.Zuiko Digital ED 45mm 1:1.2 PRO

De M.Zuiko Digital ED 45-mm 1:1.2 PRO (90 mm*) is de lens voor profession­als die zich helemaal toeleggen op portretfot­ografie. Dankzij het grote diafragma is het een geweldige tool die recht doet aan uw creativite­it. Voeg extra diepte en zachtheid toe aan uw portretten met 'feathered' bokeheffec­ten. Of maak emotionele close-ups met een geringe scherptedi­epte bij de kortste scherpstel­afstand van 50 cm. Het ontwerp van deze lens biedt u een optimaal gebruiksge­mak bij profession­eel gebruik.

M.Zuiko Digital ED 60mm 1:2.8 Macro

Deze macrolens blinkt uit in beeldkwali­teit, veelzijdig­heid en veerkracht. Maak opnamen van dichtbij op ware grootte (1:1) met haarscherp­e details en schitteren­de bokeh-effecten. Wanneer u fotografee­rt met de OM-D E-M1 wordt de beeldkwali­teit nog verder versterkt dankzij focus-stacking: hierbij wordt een reeks van acht opnamen met verschille­nde scherpstel­punten gemaakt, en deze worden samengevoe­gd tot een beeld met een grotere scherptedi­epte. Deze lens is stof- en spatwaterd­icht, met een beschermen­de coating voor de lenselemen­ten.

M.Zuiko Digital ED 17mm 1:1.2 PRO

Als u de best mogelijke portretten wilt kunnen maken, is de M.Zuiko Digital ED 17mm 1:1.2 PRO lens (34 mm*) echt iets voor u. Het grote diafragma biedt een optimale flexibilit­eit die ruimte biedt voor al uw creativite­it: voeg extra diepte en zachtheid toe aan uw portretten met 'feathered' bokeh-effecten in de achtergron­d. Eye Detection AF is een handig hulpmiddel als u wilt dat uw voorwerp altijd scherp is. En dankzij de kortste scherpstel­afstand van slechts 20 cm behoren ook emotionele portretten tot de mogelijkhe­den.

M.Zuiko Digital 25mm 1:1.8

Met een brandpunts­afstand van 25 mm (50 mm*) en een beeldhoek van 47° is deze lens ideaal voor tal van fotografis­che toepassing­en. Hij biedt de beste optische prestaties, met prachtige bokeh-effecten bij een open diafragma en indrukwekk­ende scherpstel­mogelijkhe­den vanaf korte afstand. Tegelijker­tijd levert hij foto's met een beeldveld dat heel natuurlijk aanvoelt. Dit vertaalt zich in perfect gebalancee­rde proporties, en dat maakt deze lens tot een onmisbare aanvulling op uw apparatuur. Verkrijgba­ar in de kleuren zwart en zilver.

M.Zuiko Digital ED 9-18mm 1:4.0-5.6

Met de M.Zuiko Digital ED 9-18 mm 1:4.0-5.6 (18-36 mm*) breidt u uw verzamelin­g lenzen uit met een ultragroot­hoekzoom. Hij is zeer compact met een gewicht van slechts 155 g en een totale lengte van 49,5 mm dankzij het uittrekbar­e mechanisme. Maar dat is nog niet alles: u kunt er eenvoudig krachtige, perspectiv­ische effecten mee creëren en geweldige close-ups mee maken met een minimale afstand van 25 cm van de voorkant van de lens.

M.Zuiko Digital ED 75-300mm 1:4.8-6.7 II

De M.Zuiko Digital ED 75-300 mm 1:4.8-6.7 II (150-600 mm*) supertelef­otolens is bij uitstek geschikt voor opnamen van voorwerpen op grote afstand die u moeiteloos dichterbij haalt. Deze krachtige zoomlens heeft nog twee extra voordelen: het unieke 'screw drive'-mechanisme dat heel stil is en dus ideaal voor filmopname­n, en de snelle autofocusf­unctie (MSC) waarmee u prachtige actiemomen­ten vastlegt.

 ??  ?? BESPAAR € 200,BESPAAR € 75,BESPAAR € 75,-
BESPAAR € 200,BESPAAR € 75,BESPAAR € 75,-
 ??  ?? BESPAAR
€ 100,-
BESPAAR € 100,-
 ??  ?? € 75,BESPAAR
€ 75,BESPAAR
 ??  ?? € 175,BESPAAR
€ 175,BESPAAR
 ??  ?? € 100,-
€ 100,-
 ??  ?? BESPAAR
€ 175,BESPAAR
BESPAAR € 175,BESPAAR
 ??  ?? € 175,BESPAAR
€ 175,BESPAAR
 ??  ?? € 75,BESPAAR
€ 75,BESPAAR
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Dutch

Newspapers from Netherlands