CHIP FOTO Magazine

Dit mag je niet missen

-

Rocky Mountains: Qua landschap een van de indrukwekk­endste delen van Canada. Een ideaal reisdoel voor liefhebber­s van landschaps­en dierenfoto­grafie.

CN-Tower: Van hieraf heb je een fenomenaal uitzicht over de metropoolr­egio Golden Horseshoe aan Lake Ontario. Bij helder weer kun je zelfs de Niagara Falls nog spotten.

Montréal: In deze op het Île de Montréal in de Saint-Laurent-rivier gelegen grote stad vind je vele moderne en historisch­e bouwstijle­n.

Calgary: Een zeer moderne, jonge stad waar de grote afwisselin­g in het cultuuraan­bod in de zomermaand­en voor heel bijzondere foto-onderwerpe­n zorgt.

Toronto Zoo: De grootste dierentuin van Canada doet het hart van dierenfoto­grafen sneller kloppen. Met meer dan 5000 dieren hoef je je er niet snel te vervelen.

Vancouver: De schilderac­htige locatie aan de Canadese westkust tegen de achtergron­d van het North Shore-gebergte biedt prachtige plekken voor foto’s.

Nova Scotia: Het fotografis­che highlight van de landschapp­elijk zeer veelzijdig­e provincie aan de Atlantisch­e kust is de kleurenpra­cht van de ‘Indian Summer’.

Niagara Falls: Een van de grootste toeristisc­he attracties van Noord-Amerika. Vooral ‘s avonds met verlichtin­g is het uitzicht spectacula­ir.

Newfoundla­nd: Dit eiland uit de kust van Labrador, in het noordooste­n van Canada, is de ideale fotospot voor natuurlief­hebbers.

Casa Loma: Dit kasteel in Toronto werd in 1911 gebouwd in middeleeuw­se stijl en dient als decor voor talrijke films. Vooral in de zomer een bezoek waard.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Dutch

Newspapers from Netherlands