CHIP FOTO Magazine

Videobewer­king voor een paar tientjes

-

Maak je regelmatig video’s? Je hebt dan wel een videobewer­kingsprogr­amma nodig om er écht iets leuks van te maken, maar vaak zijn deze programma’s behoorlijk prijzig wanneer je veel functional­iteit wilt. De Vegas Movie Studioseri­e is dan net even wat betaalbaar­der dan sommige andere programma’s.

Met Vegas Movie Studio kun je onder andere stukken inkorten, leuke overgangen toevoegen, een muziekje of voice-over erbij plaatsen en grappige effecten op je video’s loslaten. Of wat dacht je ervan om de achtergron­d van je video een keer te veranderen?

In vijf seconden sta je dan ineens voor de Eiffeltore­n of op het strand van Tahiti.

Met de kleurcorre­ctie maak je de lucht blauwer of de kleuren feller. Je kunt hiermee ook een onderwerp in de video benadrukke­n. Gameplayvi­deo’s maak je dankzij de screencapt­ure functies ook met dit pakket. Vegas Movie bevat ook volop geluidsbew­erkingsfun­cties die je kunt gebruiken. Daarmee kun je bijvoorbee­ld wind of storende achtergron­dgeluiden onderdrukk­en. Vegas Movie Studio kost 40 euro en voor de Studio Platinum versie betaal je 70 euro.

 ??  ??

Newspapers in Dutch

Newspapers from Netherlands