CHIP FOTO Magazine

De Nikon D6 in details

-

We zien duidelijk terug dat de fabrikant veel nadruk heeft gelegd op ergonomie, functional­iteit en bruikbaarh­eid.

 ??  ?? Het geheugenka­artslots aan de rechter zijkant zijn geschikt voor twee CFexpress- of XQD-kaarten. Afdichting­en voorkomen dat er vocht binnenkomt.
Het geheugenka­artslots aan de rechter zijkant zijn geschikt voor twee CFexpress- of XQD-kaarten. Afdichting­en voorkomen dat er vocht binnenkomt.
 ??  ?? De gegevens van de belichting­ssensor zijn ook beschikbaa­r voor de autofocus. Op die manier worden ogen- en gezichtshe­rkenning mogelijk gemaakt.
De gegevens van de belichting­ssensor zijn ook beschikbaa­r voor de autofocus. Op die manier worden ogen- en gezichtshe­rkenning mogelijk gemaakt.
 ??  ?? De EXPEED-6-processor versnelt de signaalver­werking van de sensor aanzienlij­k. De D6 verwerkt twee foto‘s per seconde meer dan zijn voorganger.
De EXPEED-6-processor versnelt de signaalver­werking van de sensor aanzienlij­k. De D6 verwerkt twee foto‘s per seconde meer dan zijn voorganger.
 ??  ?? Direct onder de geheugenka­artslots zit een uitsparing voor het bevestigen van een Kensington-slot, ter beschermin­g tegen diefstal.
Direct onder de geheugenka­artslots zit een uitsparing voor het bevestigen van een Kensington-slot, ter beschermin­g tegen diefstal.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Netherlands