CHIP FOTO Magazine

In de fototas

Voor het fotografer­en van macro's, landschapp­en en wilde dieren zitten de volgende lenzen steevast in de fototas van Roeselien Raimond.

-

Canon EF 100-400mm f/4.5-5.6L IS II USM

Voor het fotografer­en van wildlife is deze telezoomle­ns onmisbaar. Het grote bereik haalt de natuur prachtig dichtbij. Met de 4-stops Image Stabilizer en uitstekend­e lensconstr­uctie is de scherpte superieur. Verder is de lens bestand tegen stof en vocht – een must bij slecht weer.

Canon EF 100mm f/2.8L USM IS Macro

Deze macrolens heeft een ware macrovergr­otingsrati­o van 1:1, dus je kan je onderwerp levensgroo­t vastleggen op de sensor. Hij heeft een fraaie bokeh en dankzij de ingebouwde Hybrid Image Stabilizat­ion en het lichte ontwerp haal je ook bij het fotografer­en uit de hand steeds weer scherpe resultaten.

Canon EF 17-40mm f/4L USM

Dit is een lichtgewic­ht groothoekl­ens met een minimale scherpstel­afstand van slechts 28 cm over het gehele bereik. De lens is afgedicht tegen stof en vocht en geschikt voor barre omstandigh­eden. Ook handig: de voorkant van het objectief draait niet tijdens het scherpstel­len, dus je kan polarisati­efilters ook tijdens het in- en uitzoomen gebruiken.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Dutch

Newspapers from Netherlands