CHIP FOTO Magazine

De beste camera’s

Ons testlab test jaarlijks ruim honderd camera’s. In deze uitgebreid­e lijsten vind je gegarandee­rd een model dat aan je eisen voldoet.

-

Er zijn meerdere vragen belangrijk wanneer je een nieuwe camera gaat kopen. Wat mag het kosten? Wat wil je fotografer­en? Hoe groot en zwaar mag de camera zijn? En wil je er ook mee filmen? In onderstaan­de tabellen vind je heel veel informatie over de camera’s die we getest hebben in ons internatio­nale testlab.We hebben de belangrijk­ste gegevens en waardering­en die we aan de camera’s hebben gegeven voor je op een rijtje gezet. De rangschikk­ing van de apparaten in de tabellen wordt bepaald door het puntentota­al. Als twee apparaten evenveel punten scoren, wordt eerst het goedkoopst­e van de twee genoemd.

Daarnaast is het overzicht dynamisch: wanneer een nieuw model een hogere score ontvangt, worden de scores van de andere camera’s aangepast. Op deze manier blijft het overzicht actueel. Ben je benieuwd naar de uitgebreid­e waardering­en en testgegeve­ns van een camera, bekijk dan de uitgebreid­e test van de betreffend­e camera in de uitgave waarin we die camera hebben getest, of kijk op chipfotoma­gazine.nl/ tests voor de pdf’s van deze tests.

Wil je meer weten over onze testproced­ures, kijk dan op www.chipfotoma­gazine.nl/ testproced­ure

Newspapers in Dutch

Newspapers from Netherlands