CHIP FOTO Magazine

Stabiele combinatie

-

De combinatie van het aluminium Sirui KTV1 statief + G-10KX balhoofd heeft een draagvermo­gen van 12 kilogram en is veelzijdig in gebruik. De middenkolo­m is afneembaar maar ook omkeerbaar én een van de poten is te transforme­ren tot een monopod. De poten van de KTV1 bestaan uit vier secties die in hoogte zijn aan te passen. Elke poot is afzonderli­jk in hoek aanpasbaar en 'klikt' automatisc­h vast. Voor werken op oneffen terrein zijn de rubberen voetjes in te draaien zodat de stalen spikes worden onthuld. Hierdoor staat het KTV1 statief overal stabiel.

Het Sirui balhoofd is compact en heeft een maximale belastbaar­heid van 18 kilo. Het balhoofd heeft afzonderli­jke vergrendel­knoppen voor panning en frictie, en een vergrendel­ing voor meer controle en flexibilit­eit. Het balhoofd heeft een waterpas bovenop de Arca-Swiss compatibel­e klem en een tweede waterpas in de vergrendel­knop van het platform. Zo zet je jouw camera zowel in landschap- als portretsta­nd gemakkelij­k waterpas. De klem is voorzien van een veiligheid­spin die voorkomt dat je apparatuur per ongeluk van het balhoofd glijdt. Een schaalverd­eling in stappen van 15 graden op de basis van het balhoofd is handig voor het maken van panoramafo­to's.

 ??  ?? Lezers van CHIP Foto Magazine krijgen
10% korting en betalen dus maar 179,10 euro. De kortingsco­de hiervoor is: 10KTV1.
Lezers van CHIP Foto Magazine krijgen 10% korting en betalen dus maar 179,10 euro. De kortingsco­de hiervoor is: 10KTV1.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Netherlands