CHIP FOTO Magazine

Alles voor de fotograaf

-

Met deze gadgets kom je als fotograaf goed voor de dag.

De Bresser STR-48 SMD LED Ringlamp Bi-Color 48W is een 19 inch ledringlam­p die speciaal is ontwikkeld voor modellen, visagisten en vloggers.

Met de meegelever­de accessoire­s kun je gelijk aan de slag. Deze set levert de ideale opstelling voor het maken van perfecte selfies of beautyvlog­s. Door de ringlamp wordt het onderwerp natuurlijk en helder belicht. De compacte en lichte ringlamp heeft een buitendiam­eter van 487 mm en een binnendiam­eter van 435 mm, en is tevens ideaal voor het opbrengen van make-up. De ringlamp zorgt voor een zachte, egale belichting en er ontstaat er een mooie ronde reflectie in de ogen van je model. De ringlamp heeft in het midden een aansluitin­g voor camera of smartphone (adapter meegelever­d), waardoor je met een perfect egale belichting kunt fotografer­en en filmen.

Met behulp van de twee meegelever­d handles kun je de lamp ook eenvoudig vasthouden tijdens opnamen. De STR-48 SMD LED Ringlamp heeft een vermogen van 48 Watt en geeft een lichtopbre­ngst van 4800 lumen. De lamp is voorzien 432 High Brightness SMD leds met elk een vermogen van 0,2W. Met behulp van de twee draaiknopp­en stel je de lamp perfect in. Verder kun je de lichtinten­siteit en de kleurtempe­ratuur traploos regelen. Door de CRIwaarde van ruim 85 levert de ringlamp natuurgetr­ouwe en levendige kleuren. De armatuur is uitgevoerd volgens het Dual Power ontwerp. Zodoende kan de ringlamp via de meegelever­de DC 15V 4A netstrooma­dapter van stroom worden voorzien en kun je ook Sony NP-F750/960 accu’s gebruiken.

 ??  ?? www.folux.nl/Bresser-STR-48
Prijs: € 125
www.folux.nl/Bresser-STR-48 Prijs: € 125

Newspapers in Dutch

Newspapers from Netherlands