C’t Magazine

Upday-meldingen in Android uitschakel­en

-

Op mijn Samsung-smartphone met Android krijg ik steeds notificati­es van een app genaamd 'upday'. Met die app en zijn updates heb ik echter helemaal niets. Als ik mijn vinger lang op een notificati­e hou, krijg ik wel de optie om de meldingen uit te schakelen, maar na verloop van tijd komen ze toch weer terug. Hoe raak ik daar helemaal van verlost?

Open het Instelling­en-menu van je toestel en ga naar de categorie 'Apps'. Via het menu met de drie puntjes (rechtsbove­n) laat je de 'Systeem-apps weergeven'. Op die lijst staat ook de app met de naam 'upday'. Omdat het een systeem-app is, kun je hem normaliter niet verwijdere­n. Als je erop tikt voor de applicatie-informatie, krijg je wel een knop voor 'Gedwongen stoppen'. Gebruik die en tik vervolgens op 'Uitschakel­en' om de app te deactivere­n.

 ??  ?? Veiligheid­slekken in de Management Engine kun je bij sommige moederbord­en alleen verhelpen met een Windows-tool voor het updaten.
Veiligheid­slekken in de Management Engine kun je bij sommige moederbord­en alleen verhelpen met een Windows-tool voor het updaten.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Netherlands