C’t Magazine

Tag Heuer Connected Modular 45

-

De Connected Modular 45 is meteen herkenbaar als een Tag Heuer omdat het chassis hetzelfde is als bij andere horloges van het Zwitserse topmerk. Het woord Modular in de naam geeft aan dat het horloge helemaal individuee­l samengeste­ld kan worden wat betreft kleur, materiaal en band. Als enige smartwatch heeft hij een processor van Intel. In vergelijki­ng met andere Android Wear-horloges is de accuduur wat korter dan bij modellen met Qualcomms chip. Dat is in de praktijk niet zo'n probleem omdat je hem doorgaans toch elke nacht aan de lader hangt.

Het vorige smartwatch­model van Tag Heuer had een transflect­ief LC-display, maar bij de Modular 45 gebruikt ook Tag Heuer een fraai oled-display met diep zwart en verzadigde kleuren. Het automatisc­h activeren bij het op het horloge kijken werkte tijdens het testen prima. Dat geldt ook voor de omgevingsl­ichtsensor, die het scherm niet feller verlicht dan op dat moment nodig is.

Tag Heuer heeft geen eigen apps toegevoegd aan Android Wear, maar het horloge heeft wel verschille­nde klassieke Tag Heuer-wijzerplat­en. Die wijzerplat­en bootsen de mechanisch­e uurwerken van Tag Heuer zelf na. Dat geeft de Connected 45 Modular een erg chique uitstralin­g.

 ??  ??

Newspapers in Dutch

Newspapers from Netherlands