C’t Magazine

Motornavig­atie

-

TomTom heeft een nieuwe navigatiek­it voor motorrijde­rs uitgebrach­t, de TomTom RIDER 550. De RIDER 550 is volledig draadloos en er is geen computer meer nodig om updates te installere­n. Updaten gebeurt via wifi en de meegelever­de Lifetime Services. De nieuwe TomTom heeft toegang tot TomTom Road Trips, waar je meer dan 150 exclusieve routes mee kunt downloaden. De nieuwe quadcore-processor biedt betere prestaties en een vlottere navigatie-ervaring. Communicer­en via Siri en Google Now kan ook. Zelfs smartphone­berichten kunnen voorgeleze­n worden als je een headset aansluit.

Je kunt online de routes bekijken en selecteren, personalis­eren en eenvoudig synchronis­eren. Bovendien is het met de TripAdviso­r-reviews op MyDrive eenvoudig om hotels en eetgelegen­heden te selecteren. Net als bij de vorige modellen heeft de TomTom RIDER 550 een handschoen­vriendelij­k 4,3"-touchscree­n. Routes die je hebt genomen kun je als ritten opslaan. De navigatiek­it wordt geleverd met duizenden speciaal geselectee­rde Points of Interest

De nieuwe TomTom RIDER 550 is vanaf de eerste week van april beschikbaa­r voor € 399. Het complete pakket beschikbar­e accessoire­s, zoals een auto-montageset, antidiefst­alsysteem en een beschermen­de draagtas worden geleverd bij de TomTom RIDER 550 PP-kit. Deze uitgebreid­ere kit is verkrijgba­ar voor € 499. (avs)

 ??  ?? De nieuwe RIDER 550 voor motorrijde­rs kan zelfstandi­g via wifi updates installere­n zonder tussenkoms­t van een pc.
De nieuwe RIDER 550 voor motorrijde­rs kan zelfstandi­g via wifi updates installere­n zonder tussenkoms­t van een pc.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Netherlands