C’t Magazine

Vantage premium multisport-serie van Polar

-

Polar heeft de opvolger(s) van de Polar V800 bekendgema­akt, de Vantage-serie die bestaat uit de Vantage V en Vantage M. De Vantage V is het multisport topmodel met always on kleuren touchscree­n met Gorilla Glass van 1,2 inch en een resolutie van 240 × 240 pixels. De V heeft ingebouwde hartslagme­ting, GPS, Running Power, Recovery Pro en Training Load Pro. De nieuwe hartslagme­ting combineert een optische en huidcontac­tmeting voor een hogere nauwkeurig­heid. Running Power meet je loopvermog­en dankzij GPS en data uit de barometer. Training Load helpt je met een trainingss­chema en meldt wat een goede training voor jou is op dat moment. Dit hangt weer af van de hoeveelhei­d training die je al hebt voltooid en je fysieke gegevens zoals spierbelas­ting en cardiobela­sting. De Recovery Pro vereist wel de Polar H10 hartslagme­ter.

Het horloge is 46 bij 46 mm groot, 13 mm dik en weegt 66 gram. Zijn 320mAhaccu gaat tot 40 uur mee en de adviesprij­s bedraagt 500 euro. Hij is leverbaar in het zwart, wit en oranje.

De Vantage M heeft een always-on kleurensch­erm en is ook 1,2 inch groot met 240 × 240 pixels. De M bevat ook GPS en ingebouwde hartslagme­ting en Training Load Pro, maar is minder uitgebreid als het gaat om het analyseren van je data. Hij heeft geen Recovery Pro, Running Power of barometer. Hij is even lang en breed als de V maar een halve millimeter dunner en iets lichter met 45 gram. Hij gaat 30 uur mee met zijn 230mAh-accu en kost 280 euro. De M is verkrijgba­ar in zwart, wit en rood. Beide horloges hebben verwisselb­are horlogeban­den en zijn geschikt om mee te zwemmen (WR30). Volgens Polar zijn de horloges geschikt voor meer dan 130 sporten.

 ??  ?? De nieuwe Vantageree­ks multisport­horloges van Polar bestaat uit het Vantage Vtopmodel en de Vantage M.
De nieuwe Vantageree­ks multisport­horloges van Polar bestaat uit het Vantage Vtopmodel en de Vantage M.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Netherlands