C’t Magazine

Philips Flite SHB4805DC

-

Deze hoofdtelef­oon is ongeloofli­jk klein en licht. Het is een overear hoofdtelef­oon, dus moet hij over de oren vallen, maar dat was bij onze testers maar de halve waarheid. Op zijn minst de oorlellen staken buiten de oorschelpe­n uit. Dat deed verder geen afbreuk aan het draagcomfo­rt, maar een van de testers had kritiek op de enigszins harde polstering – ook al heeft Philips het zelf dan wel over 'zachte oorkussens'.

Wat de geluidskwa­liteit betreft bevindt de SHB4805DC zich bovenin het middenveld. De bas is wat dunner dan bij de concurrent­ie, maar omdat het klankbeeld wel redelijk gebalancee­rd is, is het toch mogelijk om met plezier naar muziek te luisteren. Deze hoofdtelef­oon laat het hoog mooi transparan­t uitkomen. De accuduur is met 14 uur in orde – wat ook aardig dicht in de buurt komt van de beloofde 13 uur. Als de accu leeg is, kun je hem met de Fast Chargetech­niek van Philips in vijf minuten laten opladen voor weer één uur muziek.

Bij het bellen is de kwaliteit van het geluid voor de beide gesprekspa­rtners goed te noemen. De verstaanba­arheid was bij de test bijna even goed als die van de Sony WHCH500, wat toch wel onze favoriet is wat de belkwalite­it betreft.

De bluetoothv­erbinding was in de meeste situaties stabiel. Als de smartphone in de linker kontzak zat, was er incidentee­l een onderbreki­ng.  licht, zit lekker  goede belkwalite­it  beetje weinig laag

 ??  ??

Newspapers in Dutch

Newspapers from Netherlands