C’t Magazine

Skullcandy Grind

-

Zelden horen we op onze redactie opmerkinge­n over het fraaie design van een te testen apparaat. Bij het testen van de Skullcandy Grind kregen we echter regelmatig opmerkinge­n over die 'chique hoofdtelef­oon'. Ook al is de met leer beklede beugel een kwestie van smaak, in tegenstell­ing tot bij veel concurrent­en zie je dat er bij de Skullcandy Grind goed is nagedacht over het design. Hij is er ook in het wit en blauw en nog wat andere uitvoering­en.

Ook qua ergonomie valt er eigenlijk niets te klagen. De hoofdtelef­oon zit prettig en stabiel en is bovendien goed afgewerkt. Ook transpirat­ie op de oorkussens deed daar in de praktijk niets aan af.

Qua geluid staat hij samen met de JBL T450BT aan de top van het klassement van de hier geteste hoofdtelef­oons. Hij heeft een goed laag en een gedetaille­erde klank, en ook het hoog gaat de Skullcandy goed af – maar het geluid is al met al misschien wel iets meer sissend dan bij de JBL.

Omdat hij in beide richtingen weinig afschermt, is de Grind beter geschikt voor op de fiets dan in het openbaar vervoer. Een beetje vervelend is wel dat je de acculading op geen enkele manier kunt controlere­n. Pas als het bijna te laat is, gaat er een rood waarschuwi­ngslampje branden.

Zoals bij veel hoofdtelef­oons is de bluetoothv­erbinding in specifieke situaties ietwat instabiel, bijvoorbee­ld als de smartphone in je linker kontzak zit.  zit erg lekker  goed geluid  incidentel­e bluetooth-hapering

 ??  ??

Newspapers in Dutch

Newspapers from Netherlands