C’t Magazine

Sony WH-CH500

-

De Sonyhoofdt­elefoon is op zich niet bepaald slecht afgewerkt, maar voor een product van deze bekende Japanse fabrikant wel een beetje onzorgvuld­ig. Sony heeft bijvoorbee­ld bezuinigd op de polstering van de hoofdbeuge­l, wat op een gladde schedel onprettig kan aanvoelen. De hoofdtelef­oon zit aangenaam strak op de oren, maar schermt niet zo goed af als bijvoorbee­ld de JBL T450BT.

Het geluid is net zo min opdringeri­g als het uiterlijk. Je krijgt een keurig, niet overdreven laag en een helder midden en hoog. De Sony klinkt bijna even goed als de 'koplopers' van JBL en Skullcandy, maar die bieden over het geheel genomen toch wel wat voller klankbeeld.

De bedienings­knoppen op de hoofdtelef­oon zijn een beetje lastig op de tast te vinden, maar na wat oefening kun je ze blindeling­s bedienen.

Ook wat de gesprekskw­aliteit bij het bellen betreft hebben we niets te klagen, het apparaat bood tijdens de test zeker de beste verstaanba­arheid.

Echt geweldig is wel de lange accuduur. De CH500 houdt het maar liefst zo'n 42 uur vol.

Oorspronke­lijk zouden we ook de MDR-ZX330BT van Sony in deze test meenemen, maar die leek uiteindeli­jk toch wel te veel op deze CH500. Het enige verschil is dat de accuduur twee uur langer is en bedienings­knopjes wat priegelige­r zijn.  zit erg prettig  prima geluid  lange accuduur

 ??  ??

Newspapers in Dutch

Newspapers from Netherlands