C’t Magazine

LIFX-assortimen­t in Benelux verkrijgba­ar

-

LIFX (spreek uit als: life-x) was pionier in het produceren van multikleur­en ledlampen met ingebouwde wifi. Inmiddels worden hun producten in meer dan 80 landen verkocht en zijn er kantoren op drie verschille­nde locaties wereldwijd. LIFX brengt zijn innovatiev­e ledverlich­tingsprodu­cten nu ook uit in de Benelux.

De verlichtin­g is op allerlei verschille­nde manieren te personalis­eren en te automatise­ren. Zo kunnen de felheid en de kleurtempe­ratuur automatisc­h met 'Day & Dusk' worden aangepast aan het omgevingsl­icht en het tijdstip van de dag. Om te beginnen zijn er de compacte slimme ledlampen onder de naam Mini. Die zijn verkrijgba­ar in drie soorten. De Mini White geeft normaal wit licht (2700K), de tweede is de Day & Dusk-versie (1500K 4000K) en als laatste de Color, die alle kleuren van de regenboog kan weergeven. De kleine lampen geven 800 lumen licht. Voor een grote(re) ruimte is er de A60 die 1100 lumen met 16 miljoen kleuren biedt, een GU10 Downlight en de 100 mm Downlight (inbouwspot), ook met 16 miljoen kleuren.

De A60+ en BR30+ boosten het nachtzicht van je bewakingsc­amera en kunnen worden gebruikt in vochtige ruimtes en buiten. De LIFX-beam is een brede RGBlichtst­ripkit (6 beams per kit en een oplichtend­e hoekunit), De Tile is een set van 5 vierkante RGB-verlichtin­gsunits. Er is ook een 'normale' ledstripki­t beschikbaa­r. De slimme verlichtin­g is softwarema­tig dimbaar en via een app voor iOS, Android en Windows 10 te bedienen. De producten werken naadloos samen met alle bekende stembestur­ingssystem­en zoals Google Assistant, Amazon Alexa, Apple HomeKit (dan heb je wel een LIFX Z-controller nodig voor LIFX Z-apparaten) en Microsoft Cortana. Je hebt geen bridge of extra hardware nodig om de lampen te kunnen gebruiken, ze hebben ingebouwde wifimodule­s. Alle producten hebben twee jaar garantie. (avs)

 ??  ?? LIFX heeft meerdere smart-lightingpr­oducten, vrijwel allemaal RGB-versies die via een app of smart assistent te bedienen zijn.
LIFX heeft meerdere smart-lightingpr­oducten, vrijwel allemaal RGB-versies die via een app of smart assistent te bedienen zijn.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Netherlands