C’t Magazine

Bluesound Pulse Flex 2i

-

Met de optioneel verkrijgba­re siliconen hoes wordt de Pulse Flex 2i in beperkte mate ook geschikt voor gebruik buiten. Met 1,25 kilo is hij aardig op gewicht. Het design oogt klassiek, het naar voren gerichte tweewegsys­teem zit achter een fijnmazig metalen rooster.

Bij het witte model ogen de zwarte knoppen bovenop niet zo mooi. Met het optionele accupack verdwijnt ook een groot deel van de elegantie van de Flex, maar dan kun je er wel 3,5 uur mee luisteren zonder aansluitin­g op het stroomnet.

De uitrusting van de Bluesound laat weinig te wensen over. Alle details zijn via de app of de webinterfa­ce van de afzonderli­jke speakers in te stellen. Het systeem kan ook overweg met de weergave van high-res geluid.

De Flex 2i is de enige speaker in deze test met een optische ingang. Hij kan muziek ongecompri­meerd via het Bluesound-systeem verspreide­n. Behalve alle gangbare speakergro­ottes biedt Bluesound als enige een eigen ripper-NAS in de vorm van de Vault 2i.

De Pulse Flex 2i biedt een prima gebalancee­rd geluid en gaf vooral de jazzy live-opname van het nummer 'And then there was you' van Norah Jones zeer detailrijk weer. De volumeknop een flinke zwengel geven zouden we niet aanraden: de versterker is zo krachtig voor de speaker, dat bij de Flex 2i eerder de domes ermee ophouden. detailrijk geluid optionele accu veel bluetooth-codecs

 ??  ??

Newspapers in Dutch

Newspapers from Netherlands