C’t Magazine

Dynaudio Music 1

-

Coole app, gewaagd design: de muziekspea­kers van Dynaudio zijn in ieder geval opvallend. En dan niet alleen als je hem in signaalroo­d aanschaft. Er valt te kiezen uit vier groottes: van de geteste Music 1 tot en met de Music 7 in soundbar-formaat.

Het instapmode­l met een geïntegree­rde accu is dankzij handige uitsparing­en makkelijk op te pakken. De usb-host-poort is handig om je telefoon mee op te laden. Als je een iPhone of een oude iPod aansluit, kun je die meteen als muziekbron gebruiken. Helaas is de keuze aan muziekdien­sten karig, alleen Tidal wordt vanuit de app ondersteun­d. Dynaudio levert een coupon mee voor een abonnement van negen maanden. Momenteel draait er een bèta voor de muziekdien­st Qobuz.

De bassen hebben soms iets te veel nadruk, maar de bas-secties in Lana del Rays 'Videogames' komen goed uit de verf. Op maximaal volume is de versterker te krachtig voor de membranen en dan begint de speaker te ploppen.

We waren erg benieuwd naar de 'slimme' instelling­en voor het optimalise­ren van het geluid. De Dynaudio-speaker zou zich als je dat wilt moeten aanpassen aan de omstandigh­eden in de ruimte of de afgespeeld­e muziek. Bij herrie op de achtergron­d reageerde de Music 1 niet, maar we konden wel merken dat hij zich wat aanpaste toen we wisselden naar de betegelde badkamer. gewaagd design nette app slechts 1 muziekdien­st

 ??  ??

Newspapers in Dutch

Newspapers from Netherlands