C’t Magazine

Oproep aan onze lezers

-

GEEF JE OP VOOR HET C’T-TESTPANEL

Bij c’t zijn we lekker kritisch en willen zo veel mogelijk relevante informatie van producten boven water krijgen. En jij als c'tlezer wilt vast ook meer over nieuwe producten weten voordat je die koopt.

Omdat iedereen daarbij naar net even andere aspecten kijkt, lijkt het ons een leuk idee om lezers producten die ze interessan­t vinden zelf te laten uitprobere­n en hun ervaringen te laten delen.

We zijn dan ook op zoek naar lezers die het leuk vinden om deel te nemen aan ons c’ttestpanel. Een aantal keer per jaar hebben we een product voor je beschikbaa­r dat uitvoerig getest mag worden.

We geven je daarbij geen lijst met verplichte testpunten, maar verwachten dat je prima zelf kunt kijken hoe een product zich laat installere­n en hoe het bevalt in de praktijk – en wat daarbij opvalt in zowel positieve als negatieve zin.

Als je wilt deelnemen aan ons testpanel, dan kun je een email sturen naar redactie@ct.nl. Geef een korte beschrijvi­ng van jezelf en waarin in wat voor producten je geïnteress­eerd bent. Als er iets leuks beschikbaa­r komt, zullen we je dan benaderen met de vraag of je aan een test wilt deelnemen. Van alle resultaten kunnen we dan een mooi testversla­g maken op basis van ervaringen van daadwerkel­ijke gebruikers. De producten die je test mag je natuurlijk houden, als dank voor je moeite.

Op dit moment hebben we als eerste testproduc­t een aantal Foscam G4P 2K 4MP WiFi Outdoorcam­era’s klaarstaan om verzonden te worden naar c’ttestpanel­leden. Geef je ook op als je andere producten wilt testen, zodat je alvast in het c’ttestpanel zit voor toekomstig­e tests.

 ??  ??

Newspapers in Dutch

Newspapers from Netherlands